Apartament modern la masardă. Open space pentru doi

Inspiration - DesignTherapy

Se pare că ne-am îndrăgostit de mansarde în ultimul timp. Aceasta este cu adevărat deosebită. A fost de curând renovată şi toţi cei 87 mp împărţiţi în două dormitoare, un living şi bucătărie open space arată impecabil. Vă veţi convinge de la primele imagini. 

Livingul este imens, delimitarea zonei se face elegant prin nişte trepte. Podeaua de lemn, alb murdar cu aspect vintage conferă spaţialitate, aşa că ai impresia că te afli într-un salon. La aceeaşi senzaţie contribuie cu succes mobilierul minimalist, cu tonuri clasice şi accente moderne. Zona de dining este simplă, elegantă, superbă. Bucătăria funcţională, spaţioasă te invită la gătit. De remarcat blatul de marmură şi bateria luxoasă.

Dormitoarele au acces direct din holul imens care de alfel este punctul de legătură cu toată locuinţa. Cel matrimonial este foarte puţin mobilat, bucurându-se de dressingul alăturat. În dormitorul mic, care de fapt este de o suprafaţă comparabilă, s-a amenajat un birou, însă poate servi la fel de bine pe post de cameră de oaspeţi.

Baia este spaţioasă, simplă. S-a renunţat la comoditatea unei cazi în favoarea unui spaţiu mai generos pentru lavoarul dublu.

Ce spuneţi de acest minunat apartament?

PS: Dacă vă place, să ştiţi că doar puteţi să vă inspiraţi din amenajare. Apartamentul se află la mansarda unei clădiri vechi de aproape 100 de ani din Suedia. Este de inchiriat, cu aproape 600 de euro pe luna.

Foto: Alvhemmakleri.se

Share This Post!