Apartament neo-baroc: întruchiparea celor mai frumoase vise

Inspiration - DesignTherapy

În ultimul timp, veştile din Turcia nu au fost dintre cele mai bune. De aceea, astăzi vreau să vă arăt ceva ce sigur vă va mai lua gândul de la atentate şi vă va reaminti cât de frumoasă şi fascinantă este această ţară. Am descoperit un apartament superb, amenajat de un talentat designer, în care şi locuieşte alături de soţie şi fetiţa lor. Locuinţa emană prin toţi porii săi cel mai pur stil contemporan, alăturând piese ale unor designeri celebri cu piese  proiectate chiar de către Sefer Caglar în studioul său, Autoban.

 Nici nu ştiu cu ce să încep. Apartamentul este o minune. M-a cucerit cu luminozitatea sa, dar şi cu felul în care a fost amenajat. Atât de coerent, atât de special.

Milk

Diningul cu forme unduioase, materiale şi „croieli” moderne, avangardiste. Cucereşte pe loc, înseninează orice privire şi te invită la relaxare cu paleta de culori atât de calmă.

Milk2

Cine spunea că pereţii-galerie nu mai sunt la modă?

Milk6

Un decor perfect echilibrat, viu, şi cu o simetrie subtilă, spartă de biblioteca deschisă.

Milk5

Pur şi simplu m-am îndrăgostit de acest dormitor, care te lasă fără cuvinte. Şi da, oricât de masculin ar fi fotoliul, nu aş avea nicio problemă să mă cufund în el cu o carte bună.

Milk4

Camera copilului, cu preferatele mele corpuri de iluminat Lucellino de la Ingo Maurer.

Şi a final touch of contemporary design:

Milk3

Foto: MilK Magazine

Share This Post!

2 Comments

  • lyonnais shirt ianuarie 6, 2017 at 9:41 pm

    I would like this!!!

  • Maillot Bayern Munich Pas Cher ianuarie 6, 2017 at 9:24 pm

    Awesome blog. I enjoyed reading it! Thank you!