Ești burlac? Atunci iată apartamentul cu care o vei cuceri

Inspiration - DesignTherapy

apartament burlac Stadshem

Vă arăt azi un apartament mai altfel. Și vă rog să fiți sincere fetelor. După ce îl vedeți, să-mi spuneți voi mie că nu v-ați muta a doua zi într-o astfel de casă! Pentru că spune tare multe despre proprietar: e burlac și e sofisticat, îndrăzneț, suficient de isteț încât să nu stea într-o garsonieră, cu un pat generos, confortabil, un living care invită la povești… și o bucătrie perfectă ca să gătească. El, desigur. 

Când un bărbat te invită la el, la ce ești atentă? La ordine și curățenie, să fim sinceri cu toții. Pentru că femeile sunt obsedate genetic de asta, iar bărbații… nu. Așa că un apartament bine organizat îți va aduce ție, bărbate, o bilă albă. Foarte albă. Poate chiar două, dacă faci și mici artificii, cum ar fi o bibliotecă încastrată în perete (pentru a eficientiza spațiul, desigur) sau câteva elemente inedite de decor: un trofeu de vânătoare (evident nu unul adevărat), un corp de iluminat mai special, un tapet care să acopere doar peretele cu ferestre, punând astfel totul într-o perspectivă interesantă. 

apartament burlac Stadshem

Confortul este, de asemenea, important. O canapea comodă va fi apreciată, însă nu trebuie să fie prea comodă. Nu ați vrea să vă mutați în fața televizorului. Apoi plantele, covoarele, detaliile acestea sunt importante. Dar știi asta deja. 

apartament burlac Stadshem

apartament burlac Stadshem

apartament burlac Stadshem

Dormitor de burlac 

Și uite așa ajungem în dormitor. Care este superb. Minimalist, dar cu elemente de efect. În primul rând, culoarea pereților. Tare masculină, seducătoare, misterioasă. Patul – mare, confortabil, îndeamnă la dimineți leneșe. Dulapul cu uși de oglindă… aș spune că potențează spațiul și îi dă profunzime, dând astfel impresia de spațialitate. Este totuși o sugestie de amenajare pentru un burlac, deci oglinzile pot avea și alte întrebuințări. Dar da, ajută și la chestia cu spațiul. Ferestrele vor lăsa o lumină blândă să pătrundă dimineața în cameră. 

apartament burlac Stadshem

apartament burlac Stadshem

apartament burlac Stadshem

Bucătărie simplă și luminoasă

Și da, am ajuns la dimineața. Deci bucătărie, mic dejun… Nu e cazul să îți amenajezi o bucătărie sofisticată, dragă burlacule. Culorile naturale, neutre sunt mult mai prietenoase. Blaturile de lemn, fronturile mate îți vor face viața mai ușoară. Investește mai degrabă în electrocasnice performante, ușor de folosit. Le vei aprecia și tu, și orice parteneră care va dori să-ți pregătească micul dejun. Colțul de la bucătărie este perfect pentru o cafea în doi. 

apartament burlac Stadshem
apartament burlac Stadshem
apartament burlac Stadshem

Sper că v-a plăcut acest apartament cel puțin la fel de mult ca mie. Chiar mi se pare o amenajare de succes mai ales când proprietarul ar fi un bărbat de 30 – 30 și un pic de ani. 

Foto: Stadshem.se

Share This Post!

14 Comments

 • LacraRevs octombrie 3, 2018 at 8:05 pm

  Sigur că m-ar impresiona! Doar că eu nu sunt deloc organizată și ordonată, așa că nu am avut niciodată pretenții de la iubitul meu să fie așa. Însă, el mereu pune totul la dungă.. Eu încă îi fac dezastru prin casă, chiar și după 5 ani nu m-am obișnuit să fiu ordonată :))

 • Paula Ion octombrie 3, 2018 at 5:36 am

  Wooow …. arata minunat acest apartament. Cred, totusi, ca burlacii merg mai mult pe apartamente simple, insa sigur mie imi place recomandarea ta.

 • Butterfly octombrie 2, 2018 at 9:03 pm

  Arata foarte bine si intr-adevar pare casa unui burlac

 • Andrea Chitic octombrie 2, 2018 at 7:50 pm

  Reusit apartamentul, cu atat mai mult cel al unui burlac. Imi place lumina, spatiul liber, desi daca m-as muta in el, as mai adauga putina culoare, specific feminina. Putin mov ar merge. ?

 • Simona octombrie 2, 2018 at 7:26 pm

  Wow, ce minunate sunt ideile de apartamente!! Mi-aș dori și eu să fiu așa burlac! ??

 • Andraxela octombrie 2, 2018 at 3:51 pm

  Nu sunt burlacita, dar cred ca m-a califica pt un astfel de apartament, ce zici? :)) Arata foarte modern si cosy 🙂

 • Rokolla octombrie 2, 2018 at 1:16 pm

  Nu sunt nici pe departe burlacita si totusi ma declar extrem de incantata de propunerea ta. Arata foarte bine acest apartament

 • Mihaela Curea octombrie 2, 2018 at 1:15 pm

  Burlacii cred ca merg mult pe simplitate, putine decoratiuni, putine obiecte de mobilier, poate doar strictul necesar.

 • Alexandra Rogojan octombrie 2, 2018 at 8:55 am

  Deci, imi place super tare apartamentul! E bestial!

 • carmen alexa octombrie 2, 2018 at 7:13 am

  Este un apartament ce ar cuceri pe oricine i-ar trece pragul ? Dacă proprietarul mai este și un gentleman….

 • Alexa octombrie 1, 2018 at 4:43 pm

  Superb arata apartamentul asta! Este foarte frumos decorat si aranjat! Chiar m-as indragosti si eu de un astfel de apartament!?

 • Denisa octombrie 1, 2018 at 3:44 pm

  Am vazut cateva apartamente de burlaci si mi se par tare diferite fata de cele vazute in filme. Dar cele din filme sunt superbe ?

 • Luca Raluca octombrie 1, 2018 at 9:09 am

  Imi era dor de articolele tale, Diana! Superbe idei, imi plac mult!?

  • DesignTherapy octombrie 1, 2018 at 9:35 am

   Iti multumesc, Raluca, mi-ai adus soarele cu aceste cuvinte! Ma bucur mult!