Cum să transformi 65 de metri pătrați într-un palat

Inspiration - DesignTherapy

apartament

Titlul acesta ar fi trebuit de fapt să fie „acesta este cel mai fain living open space pe care l-am văzut vreodată și pe care mi-l doresc ACUM!”. E de ajuns o singură privire la acest spațiu minunat pentru a te îndrăgosti de acest apartament de altfel destul de simplu. Este o dovadă în plus a faptului că lumina are un efect fantastic asupra oricărei amenajări și că, mai ales, imaginație egal magie. 

Să începem cu începutul: după cum spuneam, apartamentul are 65 de metri pătrați. Așa că, suprafața fiind redusă, s-a renunțaț la peretele dintre bucătărie și living. Idee genială, având în vedere că astfel s-a obținut un spațiu extrem de confortabil. Locuința este spectaculoasă și datorită ferestrei din living. Veți spune că este greu de obținut așa ceva. Nu chiar, mai ales dacă aveți un cuvânt de spus în proiectarea unei locuințe noi. Și chiar și în cazul blocurilor, în loc să închideți un balcon clasic, puteți face așa ceva. Asta dacă nu aveți norocul să locuiți într-o casă mai veche, care să fi fost proiectată astfel de la început. Iar Bucureștiul este plin de ele.

apartament

Mobila de bucătărie, albă, amplifică senzația de lumină și de spațiu:

În ciuda faptului că există o fereastră principală, uriașă, cu o priveliște minunată, și celelalte ferestre au fost exploatate la maximum, fiind astfel create spații separate, independente, cum ar fi cel al biroului.

Decorațiunile sunt păstrate la un nivel minimalist, menținând înclinația spre atipic.

O terasă ca un vis de vară

Un alt spațiu a fost de asemenea transformat în terasă, astfel încât să te poți bucura de priveliște, indiferent de vreme. Pereții de sticlă sunt de mare ajutor.

Detaliile care fac dintr-un simplu apartament un palat

De remarcat câteva detalii foarte interesante – decorațiunile din fier forjat de la fereastra principală, care dau un aer romantic livingului, faptul că și în fața ferestrei a fost amenajată o zonă casual de relaxare, prin perne și covoare pufoase, fiind doar două dintre ele.

Iată și câteva obiecte de decor spectaculoase:

Tonul simplu al amenajării a fost păstrat și în dormitor – alb, cu un pat minimalist, aproape insesizabil, dar și în baie, unde predomină sticla și materialele naturale.

apartament

Și acum vestea cea bună! Dacă vrei să vezi cum ar fi să trăiești în acest apartament, ghici ce! Chiar poți face asta! Apartamentul se află în Barcelona, pe unul dintre bulevardele centrale, la etajul 7 al unui imobil spectaculos. Cu o priveliște superbă, menită să-ți facă vacanța una memorabilă, apartamentul se poate închiria cu 200 de euro pe noapte. Poți să-ți rezervi o vacanță aici, review-urile la această locuință sunt fantastice.

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

3 camere, 68 metri pătrați. Cum amenajezi un apartament mic

Cât crezi că a costat amenajarea acestui apartament din Bucureşti?

Organizare in bucatarie: 5 ponturi

Foto: Homeaway.com

Share This Post!

2 Comments

  • Roxana ianuarie 22, 2018 at 9:28 am

    Asa terasa vreau si eu, este un vis care trebuie realizat. ?