4 apartamente de revistă din București. Cât costă să stai în ele

Inspiration - DesignTherapy

Well, mie îmi place ca atunci când plec în vacanță să stau în locuri faine, chiar dacă sunt un pic mai scumpe. Am nevoie de confort, mai ales vizual. Și așa apare inspirația să mai facem câte ceva prin casă. Că am văzut la alții și ne-a plăcut. În aceeași idee, am căutat inspirație mai aproape de casă și mă bucur să văd că începe și Bucureștiul să se alinieze cu restul Europei la capitolul… închirieri. Pentru că m-am plimbat puțin virtual pe Airbnb (una dintre opțiunile noastre când ne căutăm cazare în străinătate) și mi-a plăcut ce am văzut. Prin urmare, vă arăt mai jos:

Apartament cu accente industriale

Dacă nu sunteți siguri cum v-ați simți într-o casă cu design minimalist-industrial, iată o variantă de a testa conceptul. Apartamentul de mai jos este decorat într-o paletă veselă care este în contrast cu austeritatea betonului lăsat la vedere în unele locuri. Una peste alta, apartamentul de două camere se închiriază cu aproximativ 400 de lei pe noapte, așa că îl puteți testa și voi:

 

Apartament în culori tari

Întotdeauna mi-am dorit genul de bucătărie de mai jos. Mi se pare absolut fantastic să poți găti și să vezi totul din living, să ai o masă uriașă de dining, pentru toată familia, să te poți bucura de un spațiu atât de generos. Well, iată că se poate, și nu doar în reviste. Apartamentul de mai jos are 140 de metri pătrați și poate fi închiriat cu aproximativ 200 de lei pe noapte.

Apartament vintage glam

Well, acesta cred că este preferatul meu. Pentru că este genul de apartament în care deocamdată nu putem locui. Cam cum ar fi să fie plin de trenuri, lego și decepticoni acest living perfect? Îmi place totul, de la corpurile de iluminat, la paleta de culori, la covorul minimalist, la texturile alese. Îmi plac inserțiile glam, așa cum îmi plac detaliile subtile din dormitoare, decorațiunile, ferestrele largi și luminoase. De remarcat partea de wall-art, care chiar este opera unui artist local. Pe scurt, e un apartament de trei camere cam frumos. Și se închiriază cu 289 lei/noapte.

Studio în stil nordic

Știți că vă tot arătam ce fac alții în garsoniere? Că reușesc să aibă și spațiu de living și de dormit și de toate? Ei bine, se poate și la noi. Garsoniera este pe Airbnb la prețul de 100 și un pic de lei pe noapte și arată cam așa:

Ce spuneți despre aceste locuri drăguțe? Dacă ați fi turiști, ați vrea să vă cazați într-un astfel de apartament? Sau, mai bine, vi se pare un design potrivit chiar și pentru casa voastră?

Share This Post!