Apartamentul cu aer regal. Cu doar 400 de euro pe lună

Inspiration - DesignTherapy

Locuinţa pe care ţi-o prezint astăzi nu poate fi numită apartament. Chiar dacă, teoretic, asta este. Are 117 metri pătraţi, iar întreaga suprafaţă emană bun gust, eleganţă, un aer contemporan care amestecă elemente vintage industriale. Sincer, orice ţi-aş spune nu te poate pregăti pentru această frumuseţe. Aşa că mai bine te las să te bucuri…

Apartamentul are 3 camere, care păstrează o linie de design comună. Bucătăria reprezintă însă partea modernă, high tech a acestuia. Ce îmi place, dincolo de suprafaţa generoasă, faptul că se poate găti pe blatul de lucru transformat în masă. Linia sobră dată de negru este perfect armonizată cu electrocasnicele de ultimă generaţie. Totul este gândit până în cel mai mic detaliu. Perfecţiune la milimetru.

Apoi cele două camere, semidecomandate, decorate simplu. Pentru că nu a fost nevoie de mai mul spaţiu, una din camere ţine loc de dining, dar la o adică reconversia spaţiului s-ar face foarte simplu. Îmi place mult biblioteca, pentru felul în care se întinde pe un perete întreg.

Câteva detalii interesante:

Alvhem12

Alvhem10

Mai sus ai un colţ de relaxare creat parcă pentru sufletul meu.

Şi piesa de rezistenţă, dormitorul! Un perete păstrează decorul de cărămidă, pentru ca trecerea să se facă brusc la un tapet diafan, la detalii moderne şi un decor contrastant. O cameră a contrastelor, pe măsura acestei locuinţe pline de surprize. Practic, dormitorul înglobează întreg spiritul acestei case: vechi şi nou, industrial şi clasic, vintage şi contemporan. Totul într-o armonie perfectă!

Alvhem15

Alvhem17

Alvhem16

Alvhem18

Alvhem14

Acest apartament superb costă 680.000 de euro. Nu este mult dacă ne gândim la suprafaţă, utilităţi şi, nu în ultimul rând, mobilier. Preţul concurează cu locuinţe mult mai modeste din Capitala noastră dragă. Însă apartamentul poate fi şi închiriat. Cu doar 405 euro pe lună! Să tot stai în chirie, nu-i aşa? Din păcate, apartamentul se află unde în altă parte decât în Suedia.

Dacă ştiţi vreun apartament frumos şi la noi în Bucureşti, da-ţi-mi de veste, să arătăm că şi designerii români au cu ce se mândri!

Foto: Alvhem.com

Share This Post!

2 Comments

  • Despina octombrie 29, 2016 at 12:02 pm

    Ma indoiesc ca 400 Eur este valoarea chiriei lunare. Poate este listat in regim hotelier si atat costa pe week-end.

    • DesignTherapy octombrie 31, 2016 at 6:36 pm

      Este vorba de un apartament in Suedia, iar valoarea chiriei este lunara.