Cum să împachetezi cadourile de Ziua Îndrăgostiților

Inspiration - DesignTherapy

Cadouri, cadouri, fluturași, inimioare, toată dragostea pare să se reverse în această zi. Chiar dacă vei face doar un cadou simbolic de Valentine’s Day – Ziua Îndrăgostiților -, ambalajul chiar face diferența, după cum vei vedea în imaginile care urmează. 

Nu contează dacă iei o cutie de bomboane sau o bijuterie, o ramă foto sau o carte, felul în care împachetezi cadoul va demonstra cât suflet ai investit în acel dar. Iată câteva idei simplu de pus în practică și care o vor cuceri. Sau îl vor cuceri, pentru că și EI sunt impresionați de eforturile noastre, chiar dacă nu recunosc.

Clasic, cu inimioare

Ziua Îndrăgostiților


Glam, cu auriu

Ziua Îndrăgostiților

Boem, cu dantelă

Pentru EL

Practic, ai nevoie de câteva panglici, de hârtie decorativă sau pânză, de o bandă de dantelă sau câteva accesorii. Poți să folosești orice îți trece prin cap, însă nu uita să pui și ceva care să arate cât de bine cunoști destinatarul. De exemplu, dacă este pasionat de fotografie, poți folosi un mic aparat foto, ca în ultima imagine, dacă este o personalitate puternică, poți merge pe auriu. Dacă este o fire visătoare, culorile pastelate sunt mereu o bună alegere.

Indiferent de cadoul făcut, important este ca destinatarul să vadă că l-ai făcut cu suflet. De Ziua Îndrăgostiților, de 8 Martie, cu ocazia aniversării sau doar pentru că vrei să-i spui cât o sau îl iubești.

Foto credit în descrierea imaginilor.

Share This Post!