Când ai vrea să stai la casă, dar îți permiți doar un apartament la bloc

Inspiration - DesignTherapy

design interior

Nici nu știu cu ce să încep. E atât de frumos amenajat acest apartament, aflat într-un bloc – ai spune vechi și banal, mai ales că a fost construit în 1926 – că îmi vine să pun doar pozele. Să vedeți și voi ce minunăție s-a putut face în aceste două camere dacă ai idee despre magia designului de interior. Acum un apartament banal integrează un șemineu și dă impresia unei case de vacanță. Cum să nu te simți hygge aici?

Acesta este livingul. Partea plictisitoare din el, căci de pe canapea poți privi… șemineul complet funcțional, pe care vi-l arăt puțin mai jos. 

design interior

Adică acesta…

design interior

Design interior smart: bucătărie spațioasă

Îmi place mult această bucătărie amenajată cât se poate de simplu și clasic, în tonuri neutre, cu mult gri care îi dă un aer sofisticat, în acord cu restul amenajării. Veți vedea că stilurile de design interior se împletesc, este o amenajare eclectică, însă deloc obositoare.

Pare că fiecare spațiu are personalitatea sa, de la sofisticatul living cu aer de conac, până la dormitorul ce păstrează puțin din aerul rustic, dar dus într-o zonă mult mai modernă sau această bucătărie, expresie a minimalismului și funcționalității. 

design interior

Dormitor minimalist, cu aer cottage

Dormitorul despre care vă spuneam și care merge pe tonuri de pământ și materiale naturale. De remarcat utilizarea spațiului în acest proiect de design interior, până în cel mai mic detaliu. Dar și organizarea impecabilă. 

design interior

Mai jos vă las multe imagini care completează tabloul conturat mai sus și fac din întreaga amenajare o poveste. Mixul de culori și de texturi mi se pare de-a dreptul fascinant, făcut cu multă grijă și care duce într-un vocabular sofisticat și tare ușor de iubit. Pe scurt, design interior smart și creativ într-un apartament ce nu părea să ofere prea multe. 

Organizare cu poveste

Iar aici vă las câteva imagini care să servească drept inspirație atunci când credeți că nu aveți spațiu sau nu știți ce să faceți cu spații aparent inutile. Holuri, pereți în bucătărie, spații de depozitare. Uitați-vă cât de natural și-au găsit toate aceste elemente locul, servind atât întregirii amenajării, cât și organizării și funcționalității spațiului. 

Sper că și vouă v-a plăcut această amenajare, eu știu sigur că mă voi întoarce des la ea, pentru că a intrat în top 3 all time favs.

Dacă v-a plăcut această idee de design interior, vă invit să citiți și: 2 camere și 38 mp în centrul Bucureștiului. O amenajare ca afară

Foto: Stadsem.se 

Share This Post!

1 Comment