Care crezi că este prețul acestui apartament fabulos?

Inspiration - DesignTherapy

apartament fabulos

Începem ziua cu o provocare. Și anume să faceți un tur virtual al acestui apartament fabulos, cu o priveliște incredibilă, și apoi să-mi spuneți cât costă. Vă zic de la început: prețul include mobilierul. Ce vedeți e ceea ce primiți de banii aceștia. 

Să începem cu câteva date tehnice: apartamentul acesta are 99 de metri pătrați, repartizați în 3 camere și se află într-o clădire construită în 2011. Adică este destul de nouă, prin urmare trebuie să avem și acest criteriu în vedere când stabilim prețul. Acum, să începem turul virtual:

apartament fabulos

Bucătăria – livingul – diningul sunt dispuse longitudinal. Practic ai senzația că locuiești într-un open space total, deoarece totul este foarte amplu. Fiind o amenajare simplă, într-o cromatică blândă, cu pasteluri, nuanțe neutre și materiale naturale care domină, senzația de spațiu este amplificată.

apartament fabulos

apartament fabulos

apartament fabulos

apartament fabulos

Totul este extrem de curat, și nu mă refer la faptul că proprietarii ar fi investit într-o menajeră serioasă, ci la liniile mobilierului, la lipsa detaliilor inutile. Senzația pe care o trăiesc privind aceste imagini este că de fat apartamentul acesta senzațional se află pe o plajă sau oricum undeva în mijlocul naturii, nicidecum într-o banală clădire în mijlocul orașului.

Living minimalist, în dulcele stil nordic

Nimic în plus, nimic în minus – pare să fie principiul după care a fost amenajat acest apartament. De data aceasta, materialele folosite și accentele de culoare ne scot din zona de confort și ne duc într-o lume ușor mai sofisticată. Textilele sunt prețioase, iar impresia luxului este amplificată de multitudinea de plante. Căci da, a avea plante bine alese în casă dă un aer elegant amenajării. Ca o paranteză, combinați florile din vază cu plantele verzi din ghivece, nu vă limitați la un singur tip de plante.

apartament fabulos

apartament fabulos

Toate spațiile au fost folosite, inclusiv cele de trecere, însă nu într-un mod agresiv, ci subtil. Aici, avem un colț de relaxare, ferit de zgomotul și posibila agitație a zonei de bucătărie-living.

apartament fabulos

Dormitorul, simplu și elegant

Despre dormitor nu pot spune mai multe decât chiar imaginile de mai jos. Spațiul de lucru este elegant și completează cromatica neutră a camerei. De remarcat piesele de mobilier IKEA, atât de simple și totuși perfect integrate în această amenajare sofisticată.

apartament fabulos

Apartament fabulos, detalii pe măsură

Să nu uităm de detalii:

apartament fabulos

Și poate vă întrebați cum poate arăta baia acestui apartament:

apartament fabulos

Simplă, funcțională, suficient de spațioasă.

Și piesa de rezistență: accesul din acest apartament fabulos către o terasă și mai fabuloasă. Împărțită și cu alți locatari, care însă oferă o priveliște minunată asupra peisajului urban. Nu este un apartament pe plajă, însă e the next best thing.

apartament fabulos

Apartamentul se află în Goteborg, un oraș suedez cochet, care nu încetează să mă uimească prin amenajările acestea superbe. Și prețul? Well…

4,4 milioane de coroane suedeze, adică aproape 440.000 de euro. Ce ziceți? Face acest apartament fabulos banii aceștia?

Foto: Lundin.se

Share This Post!

1 Comment

  • Irina mai 17, 2018 at 7:50 pm

    Foarte frumos acest apartament. Dar mi se pare foarte scump.