Aceasta este casa în care va locui Barack Obama

Inspiration - DesignTherapy

După 8 ani la Casa Albă, Barack Obama se va muta, la începutul anului viitor, într-o nouă reşedinţă. Casa lui Barack Obama se află în suburbiile capitale Washington D.C. şi este superbă, evident. Să ne plimbăm puţin prin ea, înainte să vină noii locatari! 

Acesta este exteriorul. Nu prea sunt multe de comentat, arată ca un castel în miniatură, ferestrele largi asigură luminozitate, pare cu siguranţă o locuinţă de vis. Dar vom vedea mai multe!

casa-obama9

Să trecem la interior. Casa în care va locui preşedintele SUA împreună cu familia are 9 dormitoare. Acesta este dormitorul principal. Decorul este simplu, clasic, într-un veritabil stil american.

casaobama7

Trecem la zona de zi:

casa-obama1

casa-obama3

Din casa lui Barack Obama nu putea lipsi un şemineu. Funcţional desigur. De altfel, imaginile cu familia americană adunată în jurul şemineului iarna sunt clasice, nu-i aşa?

casa barack obama

Bucătării mari, open space, din nou specifice caselor de peste Ocean:

casa-obama6

casa-obama2

Unde-şi va primi Barack Obama musafirii

Living spaţios şi mai ales foarte luminos, cu vedere spre curtea interioară asigurând astfel intimitatea familiei:

casa-obama1

Un alt spaţiu comun, de socializare:

casa-obama5

Casa în care va locui Barack Obama are, asemenea, suficiente spaţii de lucru. Cu siguranţă preşedintele SUA va continua să lucreze destul de mult de acasă şi după ce va părăsi Casa Albă. Îmi place în mod deosebit acest birou, aşezat la fereastră, care poate servi şi drept consolă având un rol pur decorativ.

casa-barack obama

Şi, evident, o curte frumoasă, cu o terasă în care să tot stai la soare. Surprinzător, terasa este într-o zonă destul de accesibilă publicului, aşa că probabil Obama nu va putea petrece prea mult timp aici. Cu siguranţă nu-şi doreşte să fie vânat de paparazzi.

casa-obama

Fotografiile au fost publicate de revista Vogue, ediţia australiană. 

Ce spuneţi despre reşedinţa în care va locui familia Obama după ce Barack va părăsi biroul oval? Care este camera voastră preferată?

Share This Post!