Casa care îţi taie răsuflarea

Inspiration - DesignTherapy

Unele case sunt atât de frumoase încât ştii sigur că ai fi fericit prin simplul fapt că le-ai fi locatar. Este şi cazul acestei superbe proprietăţi din Sydney, Australia. Priveliştea superbă este un plus pentru această uimitoare casă de la malul oceanului, care a fost restaurată de soţii Gael şi Francesco Boglione, un cuplu care trăieşte la Londra. 

Cuplul a achiziţionat această casă fără să o vadă în realitate. Primiseră doar nişte fotografii cu priveliştea şi puntea de la poalele stâncilor pe care s-a ridicat această casă în anii 1940. Şi nu au regretat nicio clipă, după cum au mărturisit chiar ei pentru revista Vogue Living Australia.

Vogue Prue Ruscoe6

Locuinţa, care de altfel poate fi şi închiriată pentru vacanţe de neuitat, are living, un dormitor, o bucătărie, baie, obişnuite de altfel pentru orice locuinţă. Dar mai are ceva special, un mic studio care este de fapt un fel de tree house. Da, un dormitor cu baie şi privelişte care îşi taie răsuflarea. Cam aşa:

Evident, toţi oaspeţii îşi doresc să stea doar aici. Dar promitem că nici restul casei nu este de lepădat. Arhitectul responsabil cu renovarea locuinţei a păstrat cât mai mult din scheletul casei construite în urmă cu 80 de ani, în stil spaniol. Podelele de lemn şi bârnele vechi au fost înlocuite, însă tot cu unele de lemn. Finisajele sunt unele de lux, iar băile sunt mai degrabă gândite ca un spaţiu luxos de relaxare.

Încă un detaliu încântător: în casă, proprietarii au adus obiecte de artă şi antichităţi strânse de pe la târguri din Europa, în special din Italia. Aşa au obţinut un decor eclectic, luxos, în care te simţi tratat regeşte:

Vogue Prue Ruscoe

Vogue Prue Ruscoe4

Ce spuneţi despre această minunată proprietate? Aţi vrea să o vizitaţi?

Fotografii: Vogue Living – Prue Ruscoe

 

Share This Post!