Casa cu cea mai frumoasă bibliotecă

Inspiration - DesignTherapy

Azi îți prezint un apartament care le are pe toate: este spațios, doar măsoară nu mai puțin de 94 mp, este luminos, cu niște ferestre de te îndeamnă la visare cât e ziua de lungă, este amenajat atât de frumos încât îți vine să stai la povești cu prietenii până în zori. Iar dacă ai o clipă de liniște, te poți refugia pe canapeaua confortabilă de lângă cea mai frumoasă bibliotecă. 

alvhem6

alvhem7

De ce este atât de frumoasă? Poate pentru că îmbracă atât de elegant un perete care ar fi putut fi decorat oricum, că tot bine ar fi arătat. Însă alegerea bibliotecii a fost una cât se poate de fericită.

alvhem5

Amenajarea este una care împletește piese clasice, dar with a twist, cu o paletă de culori veselă, puternică. Livingul este spațios, fiind rezervat și un spațiu generos pentru o masă mare, de familie.

alvhem2

alvhem1

alvhem

alvhem1

alvhem

alvhem3

Dormitorul este simplu, lipsit de detalii care încarcă și apasă. Mobilierul are linii minimaliste, clasice. Noptierele identice dau simetrie spațiului. Și da, sunt noptierele Hemnes de la Ikea. Accentul lila este cald, vesel, plăcut.

alvhem9

alvhem8

Nimic însă nu este lăsat la voia întâmplării. Fiecare detaliu face această locuință să arate impecabil. Ce îmi mai place în mod deosebit este faptul că există destul de multe plante. Un aspect important atunci când vrem să arătăm că o locuință este „vie”, că vibrează.

alvhem12

alvhem11

alvhem10

alvhem4

Acest superb apartament se află în Gothenburg, al doilea oraș ca mărime din Suedia. Prețul său de vânzare este de puțin peste 500.000 de euro. Ți se pare un preț corect? Mie, cu siguranță, da.

Fotografii: Alvhem.com

Share This Post!