#Inspiration. Casa perfectă pentru un Crăciun de basm

Inspiration - DesignTherapy

Se apropie sărbătorile, iar eu intru în moodul de Crăciun, recunosc. Pentru că este sărbătoarea mea preferată, astăzi vă arăt o casă de Crăciun amenajată atât de frumos, încât ai vrea să fie Crăciun tot anul. 

Locuinţa se află departe, în Spania, şi a fost amenajată de arhitecta Ana Fernandez. Pot să vă spun doar că şi dacă aş vrea să schimb ceva, nu aş avea ce. Casa de Crăciun din Malaga este pur şi simplu un vis: are căldură, confort, tonuri calde, lumini festive, decoraţiuni superbe. Dar mai bine te convingi chiar tu:

casa-de-craciun2

Soba încadrată de cele două canapele este perfectă, deşi cred că am folosit deja de prea multe ori acest cuvânt. Dar este greu să caracterizezi altfel acest setting sublim şi subtil. Îmi place multitudinea de textile, care mai de care mai fine şi mai călduroase. La fel cum îmi plac şi grinzile, pereţii care amintesc de vechea fermă (da, este un spaţiu care a primit o altă utilitate, un exemplu de reconversie), dar şi curăţenia şi simplitatea decorului.

casa-de-craciun1

casa-de-craciun

Bucătăria acestei locuinţe este una clasică, cu un uşor aer vintage autentic, îmi place lipsa simetriei, dar şi eleganţa liniilor simple, abundenţa materialele naturale şi subtilitatea decoraţiunilor de Crăciun.

casa-de-craciun5

casa-de-craciun4

casă-de-crăciun

Întotdeauna am găsit inspirată alăturarea la masa de dining a scaunelor cu o bancă. It never gets old!

Acesta este dormitorul:

casa-de-craciun7

Iar aceasta este baia, care mie personal îmi place foarte mult:

casa-de-craciun8

Uluitor, nu? Este o casă de Crăciun, după cum spuneam, perfectă. Se simt influenţele mediteraneene, dar sentimentul cu care rămâi după ce vezi această locuinţă nu ţine de stil, de reguli de amenajare sau de alţi factori reci şi tehnici. Ci mai degrabă de un parfum subtil de plăcintă caldă abia scoasă din cuptor şi de o ciocolată caldă servită la gura sobei. Recunosc, mă declar cucerită! Voi?

Fotografii: planete-deco.fr 

Share This Post!