Casa de pe plajă: 3 interioare superbe la care să visezi

Inspiration - DesignTherapy

În plină vară, gândul zboară vrând-nevrând mereu la mare. La liniştea, relaxarea şi echilibrul pe care le oferă valurile şi nesfârşitul albastru. Unul dintre cele mai des întâlnite vise ale noastre este, conform studiilor, să avem o casă la malul mării. Până ajungem să ne punem visele în practică, îţi ofer spre inspiraţie şi delectare trei case aflate pe plajă, din trei colţuri ale lumii:

Casă pe plajă în Portugalia

style-files com

Multe, multe materiale naturale, ador covorul din cânepă, un stil minimalist spre auster care lasă însă loc unei senzatii de curat, simplu, linistit.

Casă pe plajă în SUA

nse9

Una dintre amenajările mele preferate. Cel mai mult îmi plac ferestrele imense prin care lumina poate intra în voie. Totul este decorat în acelaşi stil minimalist, fără înflorituri, accente uşor industriale şi boho. O combinaţie subtilă, atipică, perfectă.

Casă la plajă în Grecia

Dintr-un astfel de top nu putea lipsi o casă în iubita Eladă. Mai exact în Santorini, o insulă de care mulţi s-au îndrăgostit. Designul şi arhitectura casei păstrează liniile tradiţionale elene, aşa că te trezeşti într-un interior de piatră văruit în alb care face o pereche suavă cu albastrul nesfârşit al mării.

ecovillasantorini1

Prea multe nu am să vă spun. Decât că este un loc la care să visezi tot anul şi la care să te reîntorci mereu.

Fotografii şi mai multe idei: Style-files.

Share This Post!

1 Comment

  • Maillot PSG Pas Cher ianuarie 8, 2017 at 9:20 pm

    Awsome site! I am loving it!! Will come back again. I am taking your feeds also.