Casa gri sau de ce să iubeşti această culoare

Inspiration - DesignTherapy

Dacă ţi se pare că griul nu este o culoare potrivită pentru a fi dominantă într-un decor, se pare că nişte designeri suedezi au găsit formula perfectă pentru a te contrazice. Ei au folosit nuanțe de gri pentru a face o amenajare cu totul specială. 

Apartamentul în cauză se află într/o clădire ridicată în anul… 1885. Reconsolidată, evident, și modernizată, astfel că poate concura cu succes cu cele mai noi cartiere rezidențiale de la noi. Interiorul este suprinzător în cel mai mic detaliu. De la podeaua fără niciun defect, la pereții gri, la detaliile aurii și de alamă care sparg paleta alb/gri/negru aleasă, la confortul dormitorului și al livingului. 80 de metri pătrați de încântare împărțiți între un living generos, un dormitor fix cât trebuie și o bucătărie unde să te tot întinzi la povești.

Alvhemcom13

Întreaga amenajare emană un aer elegant, sofisticat:

Alvhemcom3

Alvhemcom1

Alvhemcom5

Colțuri perfecte pentru o mică șuetă. Apropo, ador acest taburet negru:

Alvhemcom14

A se remarca faptul că mare parte din mobilier este marca Ikea. Cât de elegantă poate fi o amenajare dacă știi cum să asociezi elemente din diverse colecții cu piese de designer, unicat, personalizate. Alte detalii care arată cât de specială este această locuință:

Alvhemcom11

Fiecare spațiu este exploatat:

Alvhemcom12

Dormitorul păstrează aceeași contopire de stiluri, același melanj de aer sobru dat de gri și negru cu accentele glam aurii:

Sper că ți-a plăcut această amenajare la fel de mult ca mie. Este una dintre cele mai frumoase surprize. În gri!

Fotografii: Alvhem.com

Share This Post!