Ce găsești în noul catalog IKEA

Inspiration - DesignTherapy

Dacă îl aștepți să vină acasă, să știi că nu va veni. Anul acesta catalogul IKEA vine doar online. Bine, și fizic, dar doar dacă ajungeți în magazin, unde se află toate cataloagele clasice. Faptul că este disponibil online e însă foarte bine. Avem timp mai mult de browsing, nu? Mai ales că are o mulțime de sugestii care să te inspire, potrivite pentru orice buget, cu idei practice, noi produse interesante și unele deja preferate, dar prezentate într-un format digital nou și îmbunătățit.

Lumea noastră s-a schimbat în lunile recente, iar experiențele digitale au devenit din ce în ce mai integrate în viața de zi cu zi. Pentru a se potrivi tuturor stilurilor de viață, dar și nevoilor din această eră tot mai digitală, IKEA a transformat clasicul său catalon într-un manual digital, fiind disponibil și accesibil oricui, oricând. De asemenea, este mai ușor de accesat și de depozitat, mai ales în spațiile mici.

Catalogul IKEA 2021 este plin de inspirație și de sfaturi despre modul în care casele din întreaga lume pot fi mai confortabile, mai inteligente, mai sustenabile și mai frumoase pentru oamenii minunați care locuiesc în ele.

 Noile caracteristici, precum vizualizarea detaliilor despre produs printr-un singur click în cadrul imaginii de ansamblu a paginii,  evidențiază o experiență de cumpărături perfecționată și integrată.

Voi când ați fost ultima dată la IKEA?

Share This Post!