Ce poți face în 50 de metri pătrați. 3 apartamente de senzație

Inspiration - DesignTherapy

apartament de două camere

Când spui 50 mp știi că te referi la un apartament mic. De două camere aș zice, deși la noi cred că sunt și de 3 camere undeva la 50-60 mp. Dar iată ce înseamnă o compartimentare corectă a spațiului și acceptarea faptului că nu ai nevoie de mai mult în casă! Vă invit să vizionați aceste trei amenajări reale ale unor apartamente mici, dar tare cochete. Și vă zic și cât costă, cu tot cu mobila din ele.

  1. Apartament de două camere și 51 mp – 363.000 de euro

Vă spun de la început că ordinea este întâmplătoare. Pur și simplu așa s-a nimerit. Să revenim, însă! Acest apartament este unul mic, cochet, destul de bine întreținut, decorat în stil clasic. Spațiile de depozitare sunt multe și dormitorul este pe jumătate dressing, trebuie să recunoaștem. O metodă ingenioasă de a economisi spațiul. Personal, nu sunt fan al încadrării patului de dulapuri, dar aici nu pare apăsător. Pe de altă parte, îmi place tare mult livingul, extrem de cozy și plăcut. Și masa rotundă!

  1. Apartament de două camere și 59 mp – 285.000 de euro

Acest apartament de două camere este o idee mai mare. Cu toate acestea este puțin mai ieftin. Motivul? Poziționarea, evident. Dincolo de asta… e un apartament tare simpatic. Canapeaua îmi place mult de tot și reprezintă un punct de atracție cromatic în locuință. Așa cum ne-am obișnuit când vine vorba de locuințele suedezilor, apartamentul nu este decomandat. Cu toate acestea se bucură de o dispunere generoasă și de o bucătărie tare frumoasă. Per total, un stil clasic, curat și câteva accente simpatice. Să nu trecem cu vederea tapetul senzațional din dormitor.

  1. Apartament de două camere și 53 mp – 385 euro/lună

Acest ultim apartament nu este de vânzare, ci de închiriat. Chiar și așa, nu am putut să-l trec cu vederea. Un apartament de două camere modest ca suprafață, dar iată cât de fain amenajat. Multă culoare, mult verde, multă viață în acest apartament. Detaliile chiar fac diferența.

Ei, ce ziceți? Se poate să avem și apartamente de două camere frumoase? Se poate! Așa zic și eu. Toate aceste locuințe se află în Suedia. Dar nu vă faceți griji, e la doua două ore distanță! Glumesc! Se pot replica și în București, atât timp cât există deschidere de ambele părți, proprietari și designeri.

Foto: Stadshem.se

Dacă v-a plăcut acest articol, vă recomand și:

Cum să dormi mai bine. (Dacă ai peste 30 de ani)

Cele mai faine birouri din București. Inspirate de viața în… sufragerie!

Care crezi că este prețul acestui apartament fabulos?

Share This Post!