Cea mai frumoasă bucătărie

Inspiration - DesignTherapy

De curând s-a deschis Mazilique Studio. Nu vă spune nimic acest lucru? Ar trebui să vă spună două lucruri. Mazilique este un blog (culinar) de excepție (autoarea, Cristina Mazilu, fiind și mastermind Good Food), iar acest Studio este de fapt o bucătărie deschisă. Și nu ne referim la open space, ci la faptul că este deschisă oricui își dorește să gătească aici. 

Pe de altă parte, Mazilique Studio este cred una dintre cele mai frumoase bucătării (și mult mai mult decât atât) pe care am văzut-o vreodată. Chiar și din reviste. Designul este semnat de arhitecta Eliza Yokina și urmărește designul funcțional, practic al unei bucătării obișnuite. Cu diningul aferent. Și chiar și o bucătică mică, dar frumoasă, de living.

Open kitchen Mazilique Studio se află pe strada Făinari nr. 5 din Capitală. Și este destinat cursurilor de gătit, atelierelor și năzdrăvăniilor culinare. Și nu oricum, ci într-un decor cu adevărat spectaculos.

De remarcat masa – cu blat de stejar, sistemul de iluminat, canapelele unde să tot stai și să povestești. Și decorurile. Și cam tot. Dacă nu credeți, iată câteva imagini:

Și asta nu este tot. Să mai privim câteva detalii:

Vă vine să credeți că aici era un fel de bar prăfuit cu păcănele?

Fotografii: Cătălin Georgescu via Mazilique.ro

Share This Post!