Credeai că BlackFriday s-a terminat? Iată cine mai are super-reduceri

Inspiration - DesignTherapy

Adevărata Vinerea Neagră – Black Friday-ul american adică, este azi. Și, deși multe magazine s-au grăbit să facă spectaculoase campanii de reduceri încă de acum o săptămână, cei care mai au chef (și bani) de shopping, au de unde alege, atât din online, cât și din offline. Eu vă las mai jos doar câteva variante, cu siguranță veți găsi mai multe dacă plecați într-un shopping spree. 

Vivre, care a avut campanie de reducere săptămâna trecută, se aliniază și evenimentului global de Black Friday printr-o campanie desfășurată simultan în toate cele nouă țări în care este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Campania va începe în seara zilei de joi, 22 noiembrie, și se va încheia duminică, 25 noiembrie.

Ce găsești aici? Peste 40.000 de modele, aduse din toate colțurile lumii de peste 1.000 de furnizori. Toate categoriile disponibile pe site – Mobilier & Canapele, Textile, Covoare, Bucătărie & dining, Decorațiuni, Lumini, Baie, Lifestyle & Kids – vor înregistra reduceri de până la 90%.

Pagina este disponibilă aici: https://www.vivre.ro/black-friday.

Iar mai jos am pus câteva dintre produsele aflate la reducere, inclusiv decorațiuni de Crăciun să știți că sunt incluse în promoții:

IKEA – o altfel de campanie

De câteva săptămâni IKEA desfășoară o campanie interesantă, cumva anti-Black Friday, dar de reduceri. Îmi place abordarea lor, de a avea promoții la produse de o anumită culoare, diferită în fiecare săptămână, dar și activități pentru copii, reduceri la restaurant, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de experiența cumpărăturilor în cunoscutul magazin. Săptămâna aceasta a venit rândul reducerilor… albe. Surprinzător, nu?

Găsiți aici mai multe detalii: https://www.ikea.com/ms/ro_RO/campaigns/fy19_colorful_november/colorful_november.html

Fashion sales – cele pe care le așteaptă toți

FOREVER 21, unul dintre cele mai renumite branduri fast-fashion din lume, dă start sezonului de reduceri și pune la dispoziția clienților trei zile de oferte speciale, în perioada 23 – 25 noiembrie. Cei care caută cele mai bune promoții vor avea șansa să găsească produsele mult dorite la prețuri excepționale în magazinele FOREVER 21 din Park Lake Shopping Center și Sun Plaza.

Clienții vor beneficia de reduceri de până la 30% pentru toate articolele vestimentare din colecția FOREVER 21 și până la 50% pentru produsele din colecția semnată Kendall + Kylie.

Black Friday este momentul ideal și pentru cumpărăturile de Crăciun, iar la magazinele în cauză veți găsi numeroase accesorii, perfecte pentru a fi dăruite de Crăciun. Colecția de accesorii include genți, pantofi și bijuterii.

Reduceri la (Mega) mall

La Mega Mall nu puteau fi decât Mega – reduceri, așa că de vineri și până duminică presimt că magazinul va fi plin. Reprezentanții mall-ului din zona Arena Națională au anunțat că vineri, 23 noiembrie, clienții vor fi răsfățați cu Prosecco și vouchere de înghețată la Emilia Cremeria. Atmosfera de party o vor asigura MC Andrei Coman și DJ Cristian Mihalache, tu trebuie doar să te bucuri de reduceri  șiii… de sute de premii!

Aici: https://megamallbucuresti.ro/evenimente/black-friday-in-mega-mall/# găsești toate detalii, precum și lista magazinelor participante și a discounturilor practicate.

So enjoy!

 

Share This Post!