Crezi că acestea sunt flori?

Inspiration - DesignTherapy

Am descoperit întâmplator un brand care nu se referă la designul de interior, dar cu siguranță designul este punctul său forte. Povestea Ivenoven este una fascinantă. Este povestea unei tinere din Indonezia, mamă a doi copii, care, de doi ani și jumătate a dezvoltat o afacere dulce și minunată. 

Businessul Ivenoven este unul în plină dezvoltare. Tânăra mamă din spatele acestui brand a devenit cunoscută în toată lumea cu torturile sale care au un design fabulos. Adevărate opere de artă ies din mâna acestei talentate cofetărese care a învățat tot ce știe de la mama și bunica sa. Apoi s-a perfecționat.

Totul a început cu niște prăjiturele duse la școală de una dintre fiicele sale, în decembrie 2013. Celelalte mame au fost atât de încântate încât au dorit să comande și ele bunătățile. Și uite așa, cu ajutorul soțului care se ocupă de partea de marketing, Ivenoven a devenit un brand cu dulcuri artizanale, home made, la care lucrează 12 cofetari.  Iat-o și pe cea care stă în spatele acestui nume:

Ivenoven a

Ce spuneți de minunatele torturi?

Foto: Facebook Ivenoven

Share This Post!