Cum ar trebui să arate toate apartamentele de închiriat din București. Și cât costă

Inspiration - DesignTherapy

Am descoperit întâmplător acest apartament de 3 camere de închiriat. E în București, în Cotroceni, iar anunțul era publicat pe Facebook într-un grup care se ocupă cu cu totul altceva decât imobiliarele. A fost unul dintre lucrurile care mi-au atras atenția. Și, drept dovadă, apartamentul nu seamănă deloc cu ce veți găsi pe site-urile de imobiliare românești. Mai degrabă cu ce veți găsi pe cele din Suedia, de exemplu. Este amenajat minimalist, dar nu auster, mobilierul este nou, detaliile sunt spectaculoase, iar întreaga amenajare își lasă o impresie de… wow. 

M-am bucurat să văd că și la noi se poate să oferi spre închiriere un apartament în care să nu trebuiască să înlocuiești tot sau să pară că te-ai mutat într-un depozit de vechituri. Mai mult decât atât, este genul de apartament în care te poți muta imediat. 

Open space și compartimentare corectă

Îmi place cum a fost amenajată zona bucătărie + living, astfel încât întregul spațiu este aerisit și ai vizibilitate către tot spațiul. Paleta cromatică pronește de la nuanțe neutre, însă accentele de culoare nu lipsesc, astfel spațiul devenind dinamic. 

Mobilierul, în mare parte IKEA, este funcțional, practic, dar continuă linia de confort despre care vă ziceam mai sus. 

De remarcat elementele de decor și atenția la detalii. Da, sună clișeistic, dar e ceea ce face o casă să devină acasă. Iar eu apreciez jocul cromatic de pe pereți, dar și textilele. 

Dormitoarele, simple și cozy

Unul dintre dormitoare este amenajat ca o cameră de oaspeți sau birou, ceea ce sporește gradul de confort, mai ales în contextul actual, în care mulți lucrăm de acasă. Cine știe pentru cât timp. Apreciez canapeaua extensibilă, probabil însă singurul lucru pe care l-aș schimba aici. 

Elemente puțin importante, dar care fac diferența

Întregul spațiu este amenajat cu grijă, iar acest lucru se simte. O oglindă, un spațiu pentru citit, holurile lungi care așteaptă să fie decorate cu fotografiile preferate… hai, îndrăzniți să visați! 

Apartamentul de mai sus se află în Cotroceni, cum ziceam, și se închiriază. Este pe piață chiar acum. La un preț lunar de 690 de euro. 

Ce ziceți? 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă recomand și: Cum arată un apartament de închiriat în Suedia. Și cât costă

Share This Post!

2 Comments

  • Un apartament ca un macaron delicios. În București. | DesignTherapy decembrie 16, 2020 at 5:21 pm

    […] Iar dacă v-a plăcut acest articol, vă recomand și: Cum ar trebui să arate toate apartamentele de închiriat din București. Și cât costă […]

  • Cum ar trebui să arate toate apartamentele de închiriat din București. Și cât costă | DesignTherapy - Good Media Romania decembrie 5, 2020 at 10:57 am

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]