Cum ar trebui să arate un apartament cu 3 camere

Inspiration - DesignTherapy

Am descoperit acest apartament de 3 camere chiar când eram în căutarea unuia aici, în București. Din păcate. Spun din păcate pentru că a crescut gradul de frustrare comparând cu ce avem noi pe piața imobiliară. Mai ales în ceea ce privește apartamente de închiriat.

Am văzut în multe anunțuri descrierea mobilat lux pentru a vedea mai apoi un apartament cu mobilă prost întreținută, cu electrocasnice vechi, adunate de pe la vecini probabil și alte asemenea surprize. Așa că vă arăt un apartament de 3 camere + bucătărie din Suedia. Complet mobilat și utilat, la prețul de 588 de euro, care include și utilitățile. Prețul este similar cu ce avem pe piața imobiliară din Capitală și din marile de orașe. Dar să vedem diferențele.

 Alvhem1

Aceasta este o primă vedere din living. Spațios, elegant și minimalist mobilat. Piesa de rezistență – pianina care dă una aer boem, romantic spațiului. Din livingul luminat din plin datorită celor două ferestre generoase se trece în dormitorul matrimonial printr-o ușă glisantă din lemn masiv, dar și în holul de la intrarea în imobil, un spațiu suficient de mare încât aici a fost amenajat un colț de relaxare, cu șemineu. Las imaginile să vă uimească:

Mergând mai departe, cele două dormitoare beneficiază fiecare de câte un dressing astfel încât ambele camere au rămas aerisite. De asemenea, apartamentul beneficiază de două băi, una cu cadă, alta cu duș, alăturate. De asemenea, spațiul beneficiază de o cameră de serviciu pentru mașina de spălat și uscătorul de rufe.

Bucătăria este imensă și luminoasă, astfel încât ți-e mai mare dragul să iei masa aici. Iar în zilele însorite poți ieși pe terasă. Îngustă, dar cu o vedere superbă.

Apartamentul are 116 mp, se închiriază cu 600 de euro și este scos la vânzare la un preț de 700.000 de euro.

Ce părere aveți despre acest apartament?

Fotografii: Alvhem

Share This Post!

2 Comments

  • elena mai 28, 2016 at 7:00 pm

    In bucuresti este suprapret la mizerii si luxul e considerat un minim de decenta. Asta e piata imobiliara si proprietarii. Lacomie.

    • thedesigner iunie 20, 2016 at 12:26 pm

      Asa este. Insa exista si lucruri/locuri frumoase si la preturi decente. Doar ca este mai greu sa le gasim.