Cum aranjezi masa pentru o cină romantică

Inspiration - DesignTherapy

Ziua Îndrăgostiţilor, Dragobete, aniversarea voastră sau poate doar o zi ca toate celelalte, dar în care ai vrut să pregăteşti o cină specială. Iar dacă aceasta este specială, atunci trebuie să se bucure de un decor cel puţin la fel de special. Îţi ofer câteva idei pentru o cină nu doar romantică, ci şi cu stil.

Pentru că tema noastră este dragostea, atunci culoarea roşie este nelipsită. Iată o combinaţie clasică – roşu şi gri – care nu necesită eforturi speciale din partea ta. Sunt două seturi de veselă combinate astfel încât să creeze un decor stylish. Am completat cu un mic aranjament floral, în acelaşi vocabular cromatic.

Dar romatinsmul mai are un simbol. Trandafirul. Ca să nu fie un decor exagerat, am schimbat cromatica şi am mers pe o combinaţie mai puţin obişnuită. Această veselă este însă specială şi cu siguranţă nu va trece neremarcată.

Am păstrat roşul, care de fapt este un burgund sofisticat, dar am trecut la ceva  mai glam. Puţin auriu, mai ales pentru cinele când aveţi ceva de sărbătorit.

Toate aceste aranjamente au fost realizate cu ajutorul Design&After, un cochet magazin de mobilă şi decoraţiuni de pe strada Mihai Eminescu. Îi găsiţi şi online, aici.

Ce spui? Care este aranjamentul tău preferat?

Foto: Cătălin Vatra

Share This Post!