Cum arată primul Hotel Courtyard by Marriott deschis în România

Inspiration - DesignTherapy

Bucureștiul începe să-și contureze un centru fiananciar, iar Courtyard by Marriott – un hotel care se adresează în special celor care călătoresc în interes de afaceri – vine la fix în acest peisaj. În lume există peste 1.000 de hoteluri deschise sub acest brand, iar primul a fost deschis în Atlanta (SUA) în 1983. Este cel mai cunoscut brand Marriott din categoria Classic Select, fiind de altfel și unul dintre cele mai populare. Cum arată hotelul de la București și cât costă o noapte la Courtyard?

Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro. Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță moderna. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice. Meniul oferă astfel o abordare contemporană a ingredientelor locale promițând un răsfăț al simțurilor. Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal.

Courtyard Bucharest Floreasca

Share This Post!

1 Comment

  • Solt Dining: design hygge și meniu nordic, în cea mai corporate zonă a Capitalei | DesignTherapy noiembrie 30, 2019 at 10:24 am

    […] Alliance care a investit 22,5 de milioane de euro în Courtyard. Mai multe despre hotel am scris aici. De remarcat că investitorul lituanian va mai deschide două hoteluri în 2020, tot sub brandul […]