Cum arată un apartament de închiriat în Suedia. Și cât costă

Inspiration - DesignTherapy

Acest apartament are doar două camere. 70 de metri pătrați. Etajul 3/4. Câteva elemente arhitecturale păstrează aerul retro al clădirii, însă amenajarea este una în stil actual, cu accente minimaliste, însă nu în stilul cu care ne-au obișnuit nordicii. Dimpotrivă. Te asigur că te vei îndrăgosti de liniile simple și aerul sofisticat, de decorațiunile interesante și de accentele care transformă un spațiu simplu într-un cămin hygge.

Apartamentul este compartimentat în așa fel încât pare să aibă trei camere. Asta pentru că livingul și dininingul sunt despărțite prin niște uși glisante. Punctul forte mi se pare zona ferestrelor care prezintă accente cromatice gri. Culoarea neutră permite artificii pe zona decorațiunilor și mobilierului. Astfel, paleta de culori variază de la alb la maro, profitând de tot felul de nuanțe naturale. 

design apartament

Spațiu de joacă și de relaxare

Masa centrală oferă acea impresie incredibilă de cozyness invitând să te relaxezi direct pe covor, la o seară de jocuri. Divanul și canapeaua completează perfect acest look adorabil. Biblioteca este amenajată direct pe perete și continuă linia cromatică a mobilierului mare. Multe elemente naturale și multe decorațiuni. Această aglomerare este în trend anul acesta și îndeamnă la creativitate.

design apartament

Priveliștea asupra zonei de dining este uimitoare, trebuie să recunoști. Și mai este de remarcat și tendința de a înviora spațiul cu plante verzi. Completează perfect materialele naturale ale micului mobilier și ale decorațiunilor. 

Design hygge pentru dormitor

design apartament

Detalii sofisticate

Designul acestui apartament ilustrează perfect conceptul de wall art. Corespondența cromatică cu restul decorațiunilor, inclsuiv pe zona corpurilor de iluminat, este armonioasă și relaxantă. În același timp, acestea oferă un aer prețios apartamentului.

De remarcat și bucătăria cu un ușor aer retro. Fronturile mobilierului completează simetric cromatica accentelor de la ferestre. E o simetrie care îmi place tare mult, recunosc.

Un balcon mic, dar luminos

Las la final și această imagine, care mi se pare tare relaxantă… 

PS: Apartamentul se vinde cu 400.000 de euro. More or less. Și se află în Gothenburg, un oraș tare activ din punct de vedere economic și nu numai. Așa că dacă luați în calcul relocarea, atunci e un orășel care merită atenția voastră (și spun asta pentru că și noi l-am studiat cu atenție).

PS 2: Dacă ți-a plăcut acest apartament, iată ce minunății fac și designerii noștri: Dacă toate apartamentele de închiriat ar arăta așa! Cât a costat amenajarea

Fotografii: Stadshem.se

Share This Post!

1 Comment

  • Buget de 15.000 de euro și o amenajare în București cu influențe nordice | DesignTherapy aprilie 16, 2020 at 4:51 pm

    […] Cum arată un apartament de închiriat în Suedia. Și cât costă […]