Cum să trăiești minimalist. Chiar și într-un apartament mare

Inspiration - DesignTherapy

De cele mai multe ori, cu cât avem mai mult spațiu cu atât reușim să ne înconjurăm de mai multe lucruri. E cam la fel și cu bugetul. Dar, vești bune! Minimalismul există. Chiar și în case mari. Iar acest apartament de trei camere este dovada vie. Liniile simple, mobilierul aproape auster, materialele naturale și tonurile neutre domină cele trei camere, dar și spațiile conexe. Bucătăria este singurul accent de culoare, dar și acesta este unul liniștitor: bleu, pastel.

Chiar și în minimalism există însă accente sofisticate. Iar în acest caz, accentul este lampa-pălărie, atât de iubită în ultima perioadă de designeri. Vertigo, căci așa se numește, a fost creată de echipa studioului Constance Guisset, și este spectaculoasă datorită felului în care se revarsă lumina printre firele lămpii. Dar pentru că în acest caz imaginile chiar fac cât o mie de cuvinte, vă las să savurați acest tur virtual, un exemplu de minimalism.

Ei bine, cum vi se pare? Nu-i așa că este extrem de liniștitor?

Aceste fotografii au fost realizate datorită designerului Emma Hos, care a realizat stylingul apartamentului minimalist pentru Alvhem.se – o agenție imobiliară din Suedia.

Share This Post!