Cum urează Sărbători fericite arhitecții & designerii de top din lume

Inspiration - DesignTherapy

Dacă îți lipsește inspirația când vine vorba de felicitările de Crăciun și Anul Nou, nu ai ajuns la Cărturești – unde serios sunt cele mai mișto felicitări ever – și nici nu te descurci în Canva, atunci lista aceasta este la fix. Pentru că ea cuprinde o mulțime de idei de la designeri și arhitecți din întreaga lume, despre unii dintre ei sigur ai auzit dacă ai ajuns pe DesignTherapy măcar o dată în trecut. Și sunt creative și surprinzătoare, dar lucrul meu preferat la ele este că vorbesc despre… pace. 

După doi ani de restricții și conversații sub semnul Covid19, am revenit la ce ne doream: libertate, liniște, creativitate, pace. Nu putem spune că nu a fost un an plin de provocări, complicat, iar acest lucru își lasă amprenta asupra a ceea ce vedem în căsuțele poștale de sărbători. 

Las câteva imagini pe care le-au trimis clienților și colaboratorilor arhitecții și designerii din întreaga lume și care mi-au plăcut tare:

felicitări arhitecți

Iar dacă vreți să le vedeți pe toate aceste felicitări ale arhitecților, hai pe Dezeen, unde le-am găsit de altfel și eu: aici.

Share This Post!