Amintiri altfel. Surprinse într-o cutie

Inspiration - DesignTherapy

Puţin diferită „terapia” de astăzi. Dar asta doar pentru că am cunoscut nişte oameni tare simpatici care au avut o idee grozavă. Şi anume să combine vechiul concept de fotografie „la minut” cu mai noul „selfie”. Desigur, sunt pe piaţă de ceva vreme, însă cred că mai sunt mulţi care ar trebui să afle ce ştie să facă minunata Cutie cu poze. 

Eu m-am întâlnit cu „cutia” la un eveniment monden, într-un spaţiu special, Palatul Noblesse. Proaspăt reabilitat şi redeschis, acesta a fost de fapt atracţia serii. O mulţime de invitaţi îşi faceau selfie-uri şi nu numai în colţurile luxoase şi decorurile spectaculoase ale palatului. Dar ce era mai interesant – imediat după aceea le puteau printa şi lua acasă, ca amintire a acelei seri frumoase.

Aşa mi-am dat seama că Cutia cu poze este un concept care se potriveşte într-o mulţime de cadre: nuntă, botez, petrecere aniversară, lansare de colecţie, în domenii precum beauty, fashion, lifestyle, private sau corporate.

„Pentru toate aceste evenimente există un serviciu ușor de folosit și foarte util, pentru a putea păstra amintirea evenimentelor vie, pe birou, în raft sau într-un glosar cu amintiri. Pe lângă experiența de excepție de care te poți bucura la evenimente, Cutia cu poze a lansat serviciul de hashtag printing, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută cu telefonul mobil, asta după ce se încarcă pe Instagram sau Twitter și se folosește un hashtag specific”, mi-au explicat Catalin şi Corina, oamenii din spatele acestui proiect simpatic.

Cutia cu poze şi nu numai

Evident, cei doi pun la dispoziţia petrecăreţilor şi alte servicii. Pot oferi şi varianta clasică de photobooth cu toate propsurile specifice, în funcţie de eveniment, dar şi fundaluri sau alte tipuri de recuzită personalizată. Pot să-ţi ofere la final şi un guestbook printat. Sau un video cu toate fotografiile făcute. Şi, evident, ai opţiunea de a realiza GIF-uri. Ceea ce poate fi extrem de amuzant. Eu am încercat!

Dacă următoarea întrebare este cât costă acest serviciu, ei bine, pot spune că am descoperit variante extrem de convenabile deoarece nu se taxează la numărul de imagini, ci mai degrabă la oră. Aici nu există o limitare la numărul de fotografii printate. Mai mult, dacă într-o fotografie apar 8 persoane, se vor tipări 8 fotografii, nu una sau două.

Dacă organizezi în curând nunta, botezul copilului sau un eveniment special la birou, sfatul meu este să dai un ochi înainte pe www.vreaucabinafoto.ro.

Share This Post!

3 Comments

  • Cabine foto de vanzare ianuarie 13, 2018 at 7:32 am

    Primul producator de cabine foto din Romania, va oferim spre vanzare cabine foto destinate evenimentelor.

  • Aparitii media Cutia cu poze - Cabina foto mai 29, 2017 at 9:15 pm

    […] Citeste mai mult pe: http://designtherapy.ro/inspiration/cutia-cu-poze/ […]

  • Altfel de amintiri, din Cutia cu poze! - Cabina foto aprilie 21, 2017 at 11:20 am

    […] Restul articolul îl găsiți aici. http://designtherapy.ro/inspiration/cutia-cu-poze/ […]