Dacă-ți place să te murdărești, am găsit și vopseaua perfectă!

Inspiration - DesignTherapy

Evident, când spun să te murdărești mă refer la să meșterești. Proiectele de bricolaj au cam luat amploare în lunile de pandemie. Dacă tot stăm acasă, de ce să nu ne facem locuința fix pe sufletul nostru? Practic ai timp sau mai bine zis chef să faci tot ceea ce amânai. Iar upgrade-ul realizat chiar de tine e și mai rewarding, nu-i așa? Așa că informația aceasta ar putea să-ți fie folositoare. Am găsit magazinul cu vopsea perfectă pentru cam toate proiectele de bricolaj și nu numai. 

Milos Home Decor, o mică afacere de familie, pornită din pasiune, și-a început activitatea online la începutul acestui an. Este singurul importator din România pentru brand-uri de vopseluri, pensule și produse auxiliare cunoscute și apreciate peste hotare, precum: Fusion, Autentico, Old Red Barn, Redesign și, în curând, Dixie Belle.

Creativitatea și produsele potrivite îi pot da o nouă viață unui obiect de mobilier vechi, spun cei din spatele acestui brand, Milos Home Decor fiind o afacere ce promovează sustenabilitatea, care se împotrivește consumerismului zilelor noastre și merge pe principiul „Fă din casă acasă!”.

Brand-ul comercializează vopseluri profesionale pe bază de apă și produse auxiliare necesare pentru recondiționarea pieselor de mobilier (pensule, șabloane, transferuri și mulaje decorative, ceară pe diferite culori etc.).

vopsea arad
O mostră din magazinul Milos din Arad. Vă imaginați ce e în cel online?

Unde e magazinul de vopsea

Partea bună e că au deschis de curând și un magazin fizic. Un paradis pentru toți cei ce-și doresc să înceapă un proiect de bricolaj. Partea mai puțin bună e că se află la Arad. Dar cum evoluția brandului a fost una rapidă, aștept cu interes deschiderea unui magazin și la București. 

Până atunci, iată cam ce fel de lucrări poți realiza cu vopselurile Old Red Barn: 

Dacă vreți să vizitați magazinul altfel decât fizic, iată unde o puteți face: https://milosfamily.com/

Și dacă aveți nevoie de inspirație… iată ce am făcut noi în izolare: Renovare în izolare cu copilul din dotare: cât a durat, cât a costat și cât de greu a fost

și alții, chiar mai creativi: Loc de joacă fabulos pe balcon: barcă Montessori făcută de o mamă în pandemie

Share This Post!

1 Comment

  • Dacă-ți place să te murdărești, am găsit și vopseaua perfectă! | DesignTherapy - Good Media Romania octombrie 10, 2020 at 9:42 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]