De vis! Un apartament nou, cu aer vintage așa cum nu ai mai văzut

Inspiration - DesignTherapy

Când descopăr un apartament nou, perfect, pe deasupra și de închiriat, am senzația că descopăr o comoară. Mai mică, e drept, dar de fiecare dată mă întreb de ce astfel de apartamente se găsesc numai în străinătate. Investițiile nu sunt uriașe, de cele mai multe ori doar finisajele structurale necesitând mai multe cheltuieli. Dar hai să vezi ce apartament minunat am descoperit, la doar 440 de euro chirie pe lună!

Alvhem 1

Are 80 de metri pătrați împărțiți între bucătărie, living, două dormitoare și baie. Apartamentul se află într-un imobil vechi, de la 1899, care a fost însă reabilitat și renovat. Locuința păstrează însă aerul vintage deoarece proprietarul a dorit să păstreze sobele vechi și le-a transformat în șeminee spectaculoase. Bucătăria este uriașă și te îmbie la mese lungi alături de familie și prieteni. De aici ajungi imediat în living. Nu este foarte mare, însă cu ajutorul mobilierului minimalist, fără ornamente și înflorituri, s-a creat o senzație de spațiu invers proporțională cu suprafața propriu-zisă.

Dormitorul este simplu, cu un dressing built in, practic și spațios. Întreaga locuință este foarte luminată, lucru de folos mai ales în al doilea dormitor, transformat în birou de către proprietari. De altfel, birourile la fereastră te îmbie să te apuci de treabă. Cu siguranță vei fi creativ cu asemenea priveliște.

Alvhem 9

Alvhem 8

Alvhem 10

Alvhem 11

Alvhem 7

Ei, ce spui de acest apartament?

PS: Apartamentul se află în Suedia, iar prețul de închiriere conține și utilitățile, inclusiv plata internetului.

Fotografii: Alvhem.com

 

Share This Post!

2 Comments

  • Ana Maria Zainea ianuarie 11, 2019 at 8:51 am

    Buna, Se poate inchiri apartamentul si pentru doua zile? (pentru miri)

    • DesignTherapy ianuarie 12, 2019 at 7:47 pm

      Buna, nu stiu daca ai observat ca apartamentul e in Suedia…