5 idei fa-bu-loa-se pentru un decor de toamnă în casa ta

Inspiration - DesignTherapy

Ar fi păcat să nu lăsăm toamna să ne inspire. E cel mai bun designer. Culorile ce ne înconjoară zilele acestea sunt o poezie. Tonuri de galben, treceri în oranj sau burgund, ocru, dar și nuanțe încă puternice de verde și albastrul minunat al acestui cer perfect de octombrie. Toate pot fi o sursă de inspirație pentru decorul de toamnă al casei tale:

Inspiră-te de aici!

Așa-i că sunt minunate?

Shopping pentru decor de toamnă

Zilele acestea am fost în recunoaștere, așa că pot să vă zic și unde găsiți câteva lucruri faine, faine și perfecte pentru a aduce un astfel de decor de toamnă în propria casă. De exemplu, canapele și fotolii găsiți la TheHome. Dar și la IKEA, unde am găsit cel mai fain fotoliu din piele, atât de fină, că nu-ți venea să mai pleci. Accesorii superbe și cu accente aurii, corpuri de iluminat, dar și un tapet magnific ce te poate ajuta să metamorfozezi un spațiu banal, am găsit la Design&After. Ah, și unde mai pui că sunt și reduceri zilele acestea. Vă las mai jos câteva imagini care să vă inspire:

Ca o precizare scurtă, dar importantă, aș vrea să mai spun doar că nu e nevoie să schimbați toată casa. Câteva perne, un pled, un covor sau un fotoliu, refacerea unui perete cu un tapet special sunt câteva metode simple, eficiente și nu dintre cele mai costistoare pentru a aduce în casă atmosfera de toamnă.

 

Share This Post!