Decor eclectic într-un apartament mic şi şic

Inspiration - DesignTherapy

Hvitfeldtsgatan 11A

Deşi tindem să spunem că ne place o anumită linie de design de interior, adevărul este că structoara noastră interioară ne îndrumă adesea spre stilul eclectic. Oricât am fi de îndrăgostiţi de stilul nordic sau de cel minimalist, o pată de culoare şi formă aparte ne bucură ochiul şi neîncântă sufletul. Este şi cazul acestui apartament mic, dar superb, în care mai multe stiluri se contopesc armonios pentru a crea un decor eclectic perfect.

Un living care ilustrează „ca la carte” caracteristicile stilului eclectic.

Peretele-galerie este perfect integrat în designul livingului şi îmbină plăcut o mulţime de stiluri. Îmi place alăturarea cu comoda metalică, dând astfel un aer modern, contemporan spaţiului. Minimalismul este completat de roşul care străpunge ici colo.

Bucătăria:

Un dormitor mare, în linii clasice, dar cu accente moderne, cu piese care îmbină stilul romantic şi pe cel practic, contemporan.

Oglinda de pe şemineu, contrast puternic pe care îl regăsim şi în living (veioza neagră), dar şi pe hol, imediat mai jos.

O piesă de accent. în stilul şemineului din dormitor, cu un contrast cromatic puternic, oglinda din acets hol mic atrage privirile ca un magnet.

Acest superb apartament, de 50 de metri păstraţi, care este de altfel de vânzare, se află în Suedia, însă s-ar putea regăsi şi în casele din cartierele vechi ale Bucureştiului, cum ar fi Cotroceni, Icoanei sau Primăverii.

Foto: Stdshem.se

Share This Post!