5 bucătării numai bune de… iubit!

Inspiration - DesignTherapy

Dacă dinamica familiei voastre este cât de cât asemănătoare cu a noastră, atunci vă petreceţi destul de mult timp în bucătărie. De aceea azi vorbim despre bucătării perfecte, superbe, ideale. Nu ne limităm la designul limitat de spaţiu, ci visăm!

Bucătărie cu design clasic

Începem cu începutul adică. Ce înţeleg eu prin clasic: o combinaţie de tonuri neutre, cum ar fi natur şi alb, un spaţiu moderat, o bucătărie construită în jurul spaţiului de luat masa. Adică aşa:

bucatarie-stil-scandinav-2

Bucătărie cu design adaptat nevoilor de zi cu zi

Aceasta este una dintre amenajările mele preferate. Dacă aş locui într-o vilă. O găsim la Kuxa şi este perfectă pentru o familie numeroasă căreia îi place să gătească. Îmi place insula de bucătărie, dar şi faptul că există o zonă de relaxare, unde copiii pot aştepta să fie gata masa. Da, este aflată în vecinătatea intrării în locuinţă, dar asta nu-i ştirbeşte cu nimic calităţile deosebite.

kuxa-york

Bucătărie cu design modern

Evident, nu putea lipsi o amenajare cu elemente metalice, cu mai multă sticlă, un design uşor industrial, cu accente futuriste. Bucătăria Diesel se află în catalogul celor de la Scavolini şi în topul preferatelor mele. Merită văzută şi varianta pe negru, care se apropie mai mult de stilul industrial şi este perfectă pentru un loft.

3382_cucina_diesel_social_kitchen_06

Bucătărie cu design minimalist

Specifică preferiţelor cuplurilor moderne, cu un program încărcat. Linii simple, clare, drepte, cât mai puţine înflorituri. De multe ori lipsesc mânerele de la sertare, pentru un design mai compact. Această amenajare dispusă în formă de U îmi place şi pentru cât de frumos a fost delimitat spaţiul de dining.

bucatarie-stil-scandinav

bucatarie-stil-scandinav-1

Bucătărie cu design scandinav

Am lăsat la final probabil stilul preferat al celor mai mulţi. Stilul nordic este extrem de popular şi, evident, la Ikea găsim inspiraţie pentru orice spaţiu. Personal, îmi place această amenajare pe negru pentru că este… altfel. Are un farmec aparte, dă un aer glam şi în acelaşi timp elegant păstrându-şi totuşi linia clasică de design.

ikea

Care este preferata ta?

Foto: stadshem.se, lundin.se, ikea.ro, scavolini.com, kuxa.ro,

Share This Post!