Design geometric. Minimalism în alb şi gri

Inspiration - DesignTherapy

Locuinţa pe care ţi-o prezint astăzi este aparte nu prin suprafaţă sau branduri folosite în amenajare, ci mai degrabă prin simplitatea sofisticată pe care o emană. Este un decor minimalist care însă are un ceva aparte, un twist, ceva special care îi va împăca şi pe adepţii modernismului şi pe cei care mai boemi.  

În primul rând, această amenajare mă face să mă simt ca într-o pictură cubică. Văd linii şi simetrii peste tot, fără însă ca acestea să emane răceală. Pentru că sunt împletite cu accente calde, de culori, chiar şi metalice, dar care dau viaţă spaţiului.

Bosthlm

Bosthlm3

Bosthlm1

Totul se află într-o ordine perfectă. Texturile au consistenţa perfectă şi trăiesc într-un melanj subtil, în timp ce decorul este echilibrat de marmură, metale, lemn natur. Îmi place în mod deosebit cum au folosit spaţiul de la bucătărie pentru a face trecerea spre living păstrând un blat de 20 de centimetri perfect pentru a-l umple de flori. Sau alte decoraţiuni.

Bosthlm3

Bosthlm2

Bosthlm6

Bosthlm

Zona de dining este plasată strategic, lângă fereastră, astfel încât mereu să te simţi în largul tău.

Bosthlm7

Bosthlm9

Nu este neapărat un spaţiu generos, cât un spaţu bine compartimentat în care s-au evitat detaliile inutile. De asemenea, s-a evitat folosirea mobilierului greu, precum dulapuri, biblioteci din lemn masiv etc. În locul acestora: etajere direct prinse în perete, biblioteca este încastrată, la fel şi dressingul, unde a fost eficientizat la maximum spaţiul.

Bosthlm8

Baia dă senzaţia de curăţenie, de igienă perfectă datorită paletei de culori aleasă, transparanţei materialelor şi simplităţii designului. De remarcat lavoarul Ikea.

Bosthlm11

Sper că ţi-a plăcut acest apartament la fel de mult ca mie.

Foto: Bosthlm.se

Share This Post!

1 Comment

  • 3 trenduri în design și colecțiile de gresie și faință pe care le vei iubi | DesignTherapy februarie 27, 2020 at 2:44 pm

    […] cimentul și piatra, liniile drepte, formele simple, suprafețele mate, nuanțele de la antracit la gri deschis, dar și variațiile de bej sunt în mare vogă anul acesta și definesc acest trend. O ramură a […]