Design invizibil pentru o atmosferă hygge în casa ta

Inspiration - DesignTherapy

Mirosurile declanșează amintiri, având un efect puternic asupra stării de spirit și a emoțiilor. Mirosul de scorțișoară te poate face să simți entuziasmul din preajma Crăciunului (by the way, mai sunt doar 66 de zile până la Crăciun!). Mirosul pinilor și al focurilor de tabără trezește amintirea unei veri pe care nu o vei uita niciodată. O mireasmă de rufe curate s-ar putea să te ducă cu gândul la casa părinților. Conform raportului IKEA Life at Home, oamenii fac o stransă legătură între modul în care percep mirosul și sentimentul de acasă. De unde a apărut și ideea acestei noi colecții IKEA, realizată în parteneriat cu unul dintre cele mai fascinante branduri din industria creativă.

IKEA explorează Design-ul Invizibil prin colaborarea cu unul dintre cei mai buni profesioniști din lumea parfumurilor, Ben Gorham de la Byredo.

Ideea care stă la baza colaborării este aceea că nu doar aspectul casei tale influențează starea de spirit, rezultatul fiind OSYNLIG. OSYNLIG (în suedeză: „invizibil”) este o colecție de 13 lumânări parfumate care sunt create pentru a provoca o gamă largă de emoții – de la nostalgie pentru lucrurile pe care le-ai făcut în trecut, la visurile despre lucrurile pe care le-ai putea face – și, mai presus de toate, la intensificarea experienței de a te simți acasă.

Cu scopul de a realiza o colecție accesibilă pentru majoritatea persoanelor, acestea au fost împărțite în trei baze – florale, lemnoase și proaspete. Cu o selecție atât de largă, există un parfum potrivit pentru fiecare.

Colecția va fi disponibilă în magazinele din România de la începutul lunii noiembrie 2020. Cum prin această colecție IKEA dorește să popularizeze parfumul, transformându-l într-un lux accesibil oricui, OSYNLIG are prețuri reduse, care pornesc de la 24.9 lei

Ben Gorham de la Byredo

Share This Post!

1 Comment

  • Design invizibil pentru o atmosferă hygge în casa ta | DesignTherapy - Good Media Romania octombrie 20, 2020 at 9:34 pm

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]