Top 10 camere decorate în stil nordic

Inspiration - DesignTherapy

Când zic camere, de fapt voiam să zic livinguri. Zona de întâlnire a familiei, zona unde încep discuţiile, jocurile, relaxarea. Trebuie să fie un spaţiu funcţional, dar şi confortabil. Iar stilul nordic, care este în continuare foarte popular, se înscrie perfect în această descriere. Aşa că am selectat 10 interioare care mie îmi plac tare mult şi pe care le-aş amenaja oricând. 

  1. Design nordic şi accente pastel

design nordic

2. … şi accente industriale

3. … şi accente de culoare

4. Design nordic şi eleganţă

5. Design nordic şi elemente artistice

6. … şi elemente romantice

7. … şi catifea

8. … şi minimalism

9. Design nordic şi accente moderne

10. … şi accente englezeşti

design nordic

Indiferent de stilul vostru, atunci când vreţi să aduceţi accente nordice în casa voastră o puteţi face cu piese de design simple şi versatile: o canapea, o băncuţă ce poate servi şi drept măsuţă de cafea, covoare împletite, paletă cromatică neutră. Stilul nordic nu este împotriva accentelor de culoare. Însă dacă alegeţi o canapea verde smarald sau poate camel, atunci atenuaţi accentul cu forma: simplă, fără înflorituri, cât mai liniară. Corpurile de iluminat sunt foarte importante. Pot părea uneori austere, însă minimalismul nordic vă va aduce o linişte pe care nici nu o bănuiţi.

Atu! Cum griul este culoarea predominantă în amenajările în acest stil, vestea bună este că puteţi pune orice altă culoare lângă gri şi aceasta va arăta bine. Încercaţi! Veţi fi surprinşi de rezultat.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci citeşte şi: 

7 decoruri fabuloase în stil nordic

How to: Cum să alegi covorul perfect!

Reduceri! 9 chestii faine pentru casă care costă mai puţin de 200 de lei!

Share This Post!

1 Comment

  • Un alt fel de minimalism, într-un apartament deloc mic din Suedia | DesignTherapy decembrie 7, 2019 at 9:02 pm

    […] vă plac interioarele nordice, minimaliste, am mai povestit în imagini și aici: Top 10 camere decorate în stil nordicși aici Ce poți face în 50 de metri pătrați. 3 apartamente de […]