Design wishlist. 9 lucruri pe care mi le doresc

Inspiration, Shopping Therapy - DesignTherapy

Pentru că este ziua mea, astăzi îmi dau frâu liber dorinţelor personale. Vă voi împărtăşi wishlistul meu secret, unde am adunat diverse lucruri, obiecte cu un design aparte, care mi-au făcut cu ochiul şi pe care le văd colorându-mi şi înfrumuseţându-mi viaţa. Ceea ce vă doresc şi vouă! Dar să lăsam vorba lungă şi să trecem la fapte:

Acest fotoliu de la Ikea

strandmon-sc-brt-galben__0452299_PE601176_S4

Pe care îl ador în primul rând pentru că este galben şi ar anima orice interior. Iar eu încă visez la clipe de răgaz când pot citi sau lucra liniştită, tolănită în acest fotoliu.

Un daily, monthly planner de la Combic.ro, un magazin în care tot poposesc în ultimul timp, virtual, aşa că trebuie să-i fac o vizită în curând şi la concept store-ul din Piaţa Spania. Folositor mai ales când ai o mulţime de lucruri de ţinut minte. Şi nu doar tu, ci şi restul familiei.

calendar360-450 combic

Pantofii aceştia de la Botta:

Botta

… designul fix pe gustul meu este completat de faptul că Botta are un calapod aparte ce foloseşte un material numit Poron. Ceva ce face posibilă purtarea pantofilor cu toc toată ziua. Cum să nu-i iubeşti? (PS: Am deja trei perechi de la ei, dar hei! o fată n-are niciodată prea mulţi pantofi, nu?).

O geantă Lyria

Luxyria Aura

Aici este greu să mă decid la o singură geantă pentru că toate genţile pictate de minunata, talentata şi creativa Armina Popeanu sunt atât de frumoase! Cu greu am decis că Aura este geanta mea preferată. Dar cred că mi-aş face fără probleme şi o colecţie de plicuri, doar că nu prea se mai potrivesc cu conceptul mommy style adoptat de aproape un an încoace.

O baveţică de gală de la Creativesc.ro. Da, e pentru copii, însă e atât de simpatică! Şi oricum copiilor nu le pasă cum arată când se mânjesc cu mâncare, aşa că da, aş putea spune că e tot pentru mine.

bavetica-de-gala-tuxedo

Câteva rame foto, de la Ikea şi Zara Home, toate îmi plac şi am o mulţime de fotografii care abia aşteaptă să fie înrămate, numai că eu nu mă pot decide la niste rame şi un anume stil. Îmi plac prea multe, aşa e!

Un coş de picnic. La iLux sunt cele mai frumoase, dar despre asta am mai vorbit şi în urmă cu câteva zile.

cos_picnic_6_persoane_marine_1

 

Husa pentru iPhone Marie Nouvelle

inside-printed-case

… este preferata mea în acest moment datorită conjuncturii, însă orice din acest magazin de vis este pe placul meu. De fapt ador cum operele de artă semnate de o talentată pictoriţă au fost transferate pe obiecte de uz zilnic ajungând astfel să te facă să te simţi ca şi cum ai trăi o poveste de dragoste într-o galerie de artă.

Şi, evident, flori. Florile nu ar trebui să lipsească din designul casei, aşa că nu trebuie să aşteptăm o ocazie pentru a anima atmosfera. Recomand cu drag Floria.ro, care au mereu flori proaspete şi aranjamente deosebite.

flori-rose-quartz-33751

Wishlistul meu este divers şi în realitate muult mai lung, însă aici am trecut câteva lucruri simple, accesibile, care să vă fie şi vouă inspiraţie atunci când căutaţi un cadou. Pentru că întotdeauna un dar care are o componentă vizuală importantă, adică un design aparte, este un cadou reuşit. Indiferent de cât de mare sau de mic este!

Voi ce cadou aţi adăuga pe această listă?

PS: Urmează şi lista de cadouri pentru EL, aşa că aştept sugestii!

Share This Post!