Efectul wow! Apartament modern cu accente boho

Inspiration - DesignTherapy

Apartamentul pe care ţi-l prezint astăzi se află în inima New Yorkului, însă pare desprins din poveştile cu şeici şi mistere ascunse printre dune de nisip. Este un apartament superb, în care noul şi vechiul se îmbină armonios, fiind un exemplu pentru toţi cei care adoră stilul vintage, însă preferă aspectul practic al contemporanului.

Nousdecor8

Această imagine spune cât 1.000 de cuvinte, nu-i aşa? Apartamentul este unul luminos, cu un living mai mult decât generos, astfel încât este suficient spaţiu şi pentru un dining uriaş, dar şi pentru relaxare. Colţarul în tonuri neutre este înveselit de pernele cu motive boho, asortate perfect cu micul mobilier.

Inspirată este şi alegerea bibliotecii vintage. În aceeaşi idee de îmbinare a stilurilor, de remarcat şi fotoliul care este de altfel un punct de referinţă în amenajare.

Iată şi bucătăria. Simplă, albă, dar care face trimitere la acelaşi stil boem prin peretele de smarald şi corpurile de iluminat marocane.

Dormitorul este în acelaşi stil marocan. Tăblia patului, supradimensionată este punctul central al amenajării, astfel că restul decorului rămâne simplu, evitându-se senzaţia de prea plin. Dormitorul pentru oaspeţi este decorat aproape identic păstrând astfel o unitate stilistică.

Nousdecor2

Nousdecor1

Baia este superbă. Nu cred că mai are nevoie de comentarii, nu-i aşa?

Nousdecor

Fotografii: Nousdecor.com

 

Share This Post!