For the love of shoes! Idei pentru organizarea pantofilor

Inspiration - DesignTherapy

Pantofii… una dintre marile iubiri ale femeilor, dar și o problemă. Când sunt prea mulți, trebuie să le găsești spațiu. Și nu unul oarecare. Trebuie să fie aranjați astfel încât să fie puși în valoare și să nu ajungă neglijați. Și nu e deloc ușor. Tocmai de aceea, am rezervat un articol dedicat rezolvării acestei dileme. Găsiți aici soluții șic pentru depozitarea prețioșilor pantofi, adaptate pentru orice spațiu:

domino com

Varianta acestui dressing dedicat este ideală pentru cele pasionate de încălțări. Spațiu suficient, lumina din plin și mobilier confortabil pentru probat până găsești perechea perfectă asortată la ținuta aleasă. Dar nu toți beneficiem de așa un spațiu generos. Așa că ne îndreptăm și spre alte variante, care implică tot dressingul:

Le Fashion

harpersbazaar

Pinterest 3

Dar când spațiul este și mai modest, este momentul să devenim creativi, nu-i așa? Mie personal, imi place la nebunie varianta stilish cu lădițele negre de mai jos:

bologliv dk

Arată tare bine pe hol, trebuie să recunoaștem, mai ales că se poate accesoriza cu tot felul de elemente decorative. Până la urmă poate fi un proiect diy distractiv. Dacă nu aveți timp sau dispoziție pentru așa ceva, puteți opta pentru varianta ascunderii pantofilor. Mai ales cei de iarnă, nu vorbim de cei de seară:

ApartmentTherapy

Când spațiul este zgârcit, mai putem inventa câteva locuri numai bune de pus pantofi:

brit co

… sau preferata mea:

brit co pinterest

… ori o variantă ieftină și comodă:

burkatron

Iar când vreți să adăgați o notă șic unui pantofar banal, îl puteți vopsi, îi puteți aplica mânere speciale sau elemente decorative. Mai jos aveți un pantofar Ikea transformat pentru inspirație:

WindgateLane via Pinterest

După cum vedeți, nu este deloc complicat să găsim loc pentru niște piese atât de importante pentru look-ul nostru de zi cu zi. Sfatul meu este să vă folosiți de biblioteci simple (gen Ikea) sau să improvizați cât mai multe astfel de spații. Chiar dacă nu aveți toată încălțămintea la un loc, o puteți organiza pe anotimpuri de exemplu. Sau pe culori. Alegerea vă aparține. Un display frumos și îngrijit poate însă deveni parte integrantă din amenjarea casei, așa că nu ignorați pantofii 🙂

Dacă aveți întrebări, vă stau la dispoziție pe adresa de e-mail diana@designtherapy.ro sau prin intermediul formularului de comment de la finalul articolului.

Have fun & love your shoes!

Foto credit în denumirea imaginilor

Share This Post!

2 Comments

  • Dana august 23, 2016 at 9:11 pm

    Interesant!