Frumuseţea aceasta de apartament este de închiriat

Inspiration - DesignTherapy

Am descoperit zilele trecute un apartament superb, situat într-o zonă semi-centrală a Capitalei. O casă luminoasă, decorată exact aşa cum vedem prin reviste, cu piese de serie îmbinate cu unele unicat, de designer. Vă fac un tur virtual şi sigur vă veţi îndrăgosti de acest apartament cochet. 

Decorul are influenţe scandinave şi veţi recunoaşte, pe lângă stilul minimalist, câteva piese de mobilier practice şi confortabile de la Ikea. Bucătăria este open space, dar un open space care te îndeamnă la vorbă şi mese lungi cu prietenii. Zona de dining este generoasă, nici n-ai spune că te afli în livingul unui apartament de 50 de metri pătraţi.

Masa de cafea este proiectată şi realizată chiar de proprietarul spaţiului, arhitectul Radu Postolache. La fel şi „cuierul” improvizat la intrare (da, da, chiar acea bară galbenă), clare influenţe industriale.

Ap RP Bucuresti5

Ap RP Bucuresti4

Apartamentul este unul semidecomandat, însă dormitorul este ferit de orice agitaţie s-ar putea desfăşura în restul casei. Decorat simplu, nu pot să nu remarc dualitatea designului. De la cele două dulapuri (dacă locatarii vor fi un cuplu, nu se vor certa niciodată pe subiectul cine are mai multe rafturi în dulap), până la mesajul de deasupra patului.

Ap RP Bucuresti6

Ap RP Bucuresti7

A mai rămas baia. Nu spun prea multe despre ea, decât că este luminoasă şi are o zonă de duş uriaşă. Adică exact cum trebuie să fie.

Detalii „tehnice”: după cum spuneam, apartamentul se află într-o zonă semi-centrală, pe Bdul Ferdinand, colţ cu Avrig, la câteva minute de staţia de metrou Iancului. Se află la etajul 10 şi asta permite spaţiului să aibă o privelişte frumoasă. Imobilul este termoizolat şi, aşa cum se poate observa, totul este nou-nouţ. Preţul cu care se închiriază acest apartament este de 400 de euro pe lună. Dacă şi tu simţi că această casă ar putea deveni „acasă” pentru tine, îl poţi contacta pe Radu Postolache aici.

Share This Post!