High-end design? Sigur! Aici, acum, într-un singur magazin

Inspiration - DesignTherapy

millerknoll piese mobilier

Celebrul scaun Barcelona. Liniile clasice Bertoia ori Saarinen. Minunatele corpuri de iluminat de la muuto. Textilele de la Knoll. Ah, câte aș putea enumera. Piese de design spectaculoase, pe care de cele mai multe ori le vedeai în magazinele din afară. Not anymore! Începând de luna aceasta le găsești și la noi, la doi pași. Adică la Workspace Studio. Read more ca să afli mai multe 😉 Promit că merită!

Prin fuziunea a două nume iconice de design, Knoll și Herman Miller, Workspace Studio devine Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România. Workspace Studio își extinde astfel portofoliul cu aproape 20 de branduri de design și propune o ofertă completă de mobilier și soluții de amenajări premium și ergonomice.

Ce branduri noi găsim la Workspace Studio

Cele 17 nume reunite sub umbrela MillerKnoll reprezintă peste 100 de ani de cercetare în design, fiecare aducând o perspectivă unică și o gamă de produse diversificat și versatil, cu o abordare durabilă, sustenabilă, atât pe domeniul rezidențial, cât și pe segmentul office sau comercial.

Printre brandurile reprezentate de Workspace Studio începând din luna iunie fac parte Knoll, Muuto, maharam, Geiger, Edelman, care se alătură brandurilor Herman Miller, HAY, NoughtOne sau Framery și multor altora. Portofoliul Workspace Studio este astfel unul complet, cu birouri și scaune ergonomice, canapele, fotolii, mobilier pentru terasă și grădină, corpuri de iluminat, dar și partiții, soluții acustice, cabine fonice, covoare, draperii, tapet sau mobilier dedicat depozitării.

High-end design – here to stay

Indiferent de circumstanțele socio-economice, cererea pentru design de calitate va continua să crească în România în următorii ani. Oamenii vor piese remarcabile, de calitate. Le doresc nu doar ca investiție în sensul clasic, pentru că nu își pierd valoarea, ci ca o investiție în propria persoană, în confort și starea de bine, de care sunt tot mai preocupați. MillerKnoll este dedicată susținerii designului de calitate, construit pe sustenabilitate, incluziune și orientare către individ.

Fuziunea la nivel global între două nume de referință în designul de mobilier – Knoll, respectiv Herman Miller – a contribuit la crearea unui conglomerat de branduri iconice și un portofoliu de produse fără egal în piața internațională. Pentru noi aceasta înseamnă că vom putea asigura clienților noștri servicii complete în amenajare, indiferent că vorbim despre amenajarea birourilor, a spațiilor comerciale sau despre segmentul rezidențial luxury, a explicat Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Odată cu extinderea gamei, Workspace Studio va adresa piața interesată de piese de calitate pe toate verticalele, atât proiectele de pe segmentul office, cât și proiecte complexe din comercial și rezidențial de lux.

Dacă ți-a plăcut ce ai citit aici, te invit să descoperi și acest articol: Biroul de acasă: tips&tricks pentru a rămâne productiv și eficient

Share This Post!