7 idei spectaculoase de decor cu bujori. Că tot îi iubim atât de mult!

Inspiration - DesignTherapy

decor cu bujori

Iubim bujorii. E plin Facebookul și Instagramul de ei și de like-urile pe care le primesc. Și eu îi iubesc. De pe vremea când îi furam din grădina vecinilor bunicii, nu de când au devenit populari în Social Media. Și-mi era rușine rău, dar tare îmi plăceau. A fost conflictul major al copilăriei mele. Cred că din nostalgie și pentru că mi-am pierdut bunicii prea devreme am vrut să mă mărit cu bujori. N-am avut parte de ei, dar asta e altă poveste. Așa că, dacă vă plac florile astea minunate, azi am câteva idei pentru cum să-i transpuneți în designul casei. Pe scurt, 7 idei de decor cu bujori, care să vă țină tot anul.

Decor cu bujori clasic, de pus în vază

Adică de data asta folosim bujorii așa cum sunt. Îmi plac bujorii puși în pahar, lângă canapea sau un fotoliu, pe blatul de la bucătărie sau chiar și în baie.

O altă variantă genială pentru un decor cu bujori este aceasta:

Sau aceasta, cu o frapieră sau un ibric de inox pe post de vază. Blatul de bucătărie, told you!

decor cu bujori

Tablouri cu bujori

Unele pot fi simple, ca acesta:

decor cu bujori

Altee pot fi mai spectaculoase, cam ca o bijuterie statement. Și dau tare bine în spații altfel amenajate minimalist, cam așa:

Nu în ultimul rând, tabloul tău cu bujori poate arăta așa:

Combinația cu fundal negru mi se pare spectaculoasă, elegantă, altfel. De aceea, cred că merge foarte bine și pe un întreg perete, și așa ajungem la…

Tapet cu bujori

Decor cu bujori – perete accent în living sau în dining. Ce poate fi mai spectaculos și în același timp să ofere un aer mai boem și mai romantic?

Mi se pare o variantă foarte frumoasă și pentru camera copilului. Da, sunt trandafiri mai jos, dar cred că vă puteți imagina un tapet similar cu bujori 🙂

Un decor cu bujori este la fel de potrivit și pentru un dormitor luminos, ca acesta de mai jos:

decor cu bujori

Bujorii, deși albi, fucsia, roșii chiar, ne duc de cele mai multe ori cu gândul la roz. Dac vreți să adăugați puțină culoare în amenajarea casei voastre, am adunat mai jos câteva piese de mobilier care să vă inspire. În descriere avei prețul și magazinul de unde le puteți achiziționa:

La fel și pentru câteva idei de tapet:

Sper că v-am inspirat și astăzi. Dacă v-a plăcut acest articol, atunci vă recomand și două dintre amenajările mele preferate:

Un apartament… regal. 3 camere și o terasă de vis

Transformarea spectaculoasă a unui apartament vechi de 230 de ani

Share This Post!

1 Comment

  • #95 Inspirația Săptămânii (2 - 8 iunie) | Cristina Oțel iunie 8, 2018 at 6:12 pm

    […] ”7 idei spectaculoase de decor cu bujori. Că tot îi iubim atât de mult!” – Iubesc bujorii!  […]