Idei senzaționale de design pentru cei care au pisici

Inspiration - DesignTherapy

Noi nu avem pisică. Dar cochetăm cu ideea. Și sigur D. ar fi ultra fericit. Ideea de a face un dezastru în casă nu ne surâde la fel de mult, așa că am căutat variante pentru a amenaja casa astfel încât noul locatar să se integreze în decor și să fie fericit. Vă arăt și vouă cât de stilish poate să arate o amenajare care să includă spațiul dedicat micilor și jucăușelor feline, eliminând totodată și problema mobilei/decorațiunilor distruse de acestea.

Cred că toți cei care au pisici mi-au spus că le pot cumpăra orice fel de jucării dedicate, că ele tot în lucrurile lor își fac loc. E normal. Așa se întâmplă și cu jucăriile copiilor. Tu le iei cele mai sofisticate jucării și ei preferă o cratiță și lingura ta de lemn. Tocmai de aceea, mi s-au părut geniale ideile de mai jos care integrează subtil mobilierul/accesoriile pentru pisici ca decor al casei. Măsuțe de cafea, etajere, lădițe transformate în culcuș și poziționate la înălțime. Arată genial și sunt integrate în designul casei. Iar pisicile adoră să se cațere, nu?

Etajere stylish pentru pisici

Să nu mai vorbim de aceste piese de mobiler care arată senzațional, de nici nu zici că este un mobilier creat special pentru feline:

Sertare speciale pentru pisici

Pisicile mai adoră ceva la fel de mult precum cățăratul. Și anume să-și facă loc printre lucrurile tale. Și să intre în toate cutiile și sertarele posibile. Mi se pare genial să adaptezi mobilierul pentru ele, cum se întâmplă în cazul banalelor etajere de la IKEA. Prin urmare, sertare din fetru sau chiar din carton, găurite astfel încât pisica să fie atrasă de spațiul acela. Și doar de acela. 

Și… relaxare de lux pentru pisici

Ei bine, câteva dintre sugestiile pe care le-am găsit pentru amenajarea unei case cu pisici îmi arată că suntem cu adevărat într-o altă eră. Nici nu ne gândeam acum 10 ani că o casă ar putea avea elemente de decor special create pentru pisici și care să se integreze atât de subtil în designul casei. Etajere, hamac, perne care să satisfacă nevoia de a lenevi proverbială.

La fel de interesante mi se par și protecțiile pentru mobilier, cum ar fi cele pentru canapea, cum e cea de mai jos, sau felul igenios în care un tablou este didicat complet gheruțelor. De asemenea, în curând și IKEA va lansa o linie specială de mobilier pentru animalele de companie. Abia aștept să o văd, în octombrie. Sunt sigură că va face viața mai frumoasă și mai ușoară tuturor celor care au în viața lor o pisică, un câine sau orice prieten necuvântător. 

Ei bine, ce spuneți de toate aceste idei? Desigur, puteți contribui cu idei noi. Let’s spread the love!

Share This Post!

10 Comments

 • NITA DIANA septembrie 6, 2018 at 9:30 am

  Haha..foarte tare conceptul, nu m-aș fi gândit la așa ceva…pentru pisici

 • Raluca septembrie 6, 2018 at 8:14 am

  ce idei dragute, poate voi pune in practica una din ele pentru mama. Eu am un catel 🙂

 • Rokolla septembrie 5, 2018 at 10:11 pm

  Foarte dragute propunerile facute. Imi plac tare mult acele culcusuri pentru pisicute

 • carmen alexa septembrie 5, 2018 at 9:31 pm

  Omg! Arată atât de bine aceste piese pentru pisici ??? Cu așa ceva prin casa, m-aș încumeta și eu la pisică. Dar o sa văd în catalogul Ikea și cea apare pt căței.

 • Butterfly septembrie 5, 2018 at 7:50 pm

  Super ideile de design, e frumos sa aiba si ele locul lor unde sa se simta rasfatate

 • Simona septembrie 5, 2018 at 7:12 pm

  Vaaai, ce faine sunt aceste concepte pentru pisici!

 • Andreea Eftimie septembrie 5, 2018 at 3:38 pm

  Pentru cele 6 pisici pline de chef de viata, acele cutii impreuna cu „ascutioarea de gheare” sunt cu adevarat utile

 • Aliceee traveler septembrie 5, 2018 at 1:22 pm

  Sunt curioasa sa vad mobilierul de la IKEA, îmi plac la nebunie ideile lor. Tot ce ne-ai prezentat e superb, în special conceptele luxury.

 • Eliza septembrie 4, 2018 at 9:37 pm

  OMG nu imi vine sa cred cate chestii poti face pentru pisicute! Imi doresc si eu una foarte mult, tot astept sa imi fac curaj sa adopt.

 • Luca Raluca septembrie 4, 2018 at 8:56 pm

  Ce idei jucăușe! O să le prezint și mamei mele, deoarece are 2 pisicuțe.