Incredibil ce poți face într-o garsonieră de 32 metri pătrați

Inspiration - DesignTherapy

garsonieră

Cu toții ne plângem de spațiu. Dar cum e să stai într-o garsonieră de doar 32 de metri pătrați? Aproape imposibil, ați zice, nu? Dar am găsit o garsonieră amenajată atât de isteț încât lipsa spațiului nu intră pe lista de probleme. De fapt, lista de probleme este zero. Pentru că garsoniera noastră arată așa:

Bucătăria, luminoasă

Am început cu partea practică a locuinței, această bucătărie mică, dar luminoasă. Chiar dacă spațiul este redus, masa rotundă nu face decât să-i ofere un aer cât mai cosy. Ca și cum nimic nu ar mai conta. Și nici nu contează când îți bei cafeaua și citești ziarul la fereastră…

garsonieră

garsonieră

Spațiul de locuit din garsonieră

Aici vine partea frumoasă. Camera de locuit este amenajată astfel încât să deservească atât ca spațiu de relaxare, cât și de dormit. Zona este delimitată discret de câteva plante. Practic, chiar dacă vorbim de o garsonieră, avem toate funcționalitățile pe care ni le-am putea dori. Elementele de decor întregesc atmosfera romantică, sofisticată a locuinei. Fotografiile alb-negru înrămate se completează subtil, deși paradoxal, cu elementele clasice de decor și texturile prețioase, cum este velurul.

garsonieră

Șemineul este un bonus în această incredibilă garsonieră. Personal, cred că este elementul ce adaugă clasă amenajării, iar tonul este întreținut de superbul candelabru negru.

garsonieră

garsonieră

O privire cu accent spre spațiul de dormit din garsonieră… Care se bucură de o priveliște drăguță, dar mai ales de razele calde ale dimineții.

garsonieră

Organizarea eficientă este un must în acest spațiu, cu siguranță. Tocmai de aceea spațiile de depozitare sunt exploatate la maximum, fără însă a se aglomera ansamblul. Vocabularul cromatic se reduce la nuanțe neutre, dar cu mici accente, precum taburetul roz sau covorul. Plantele întregesc atmosfera acestei garsoniere.

garsonieră

Încă un element demn de remarcat: podeaua din lemn, un element natural, simplu, clasic, perfect integrat.

Ce spuneți de această garsonieră? Pare suficientă pentru a trăi în ea liniștit?

Dacă v-a plăcut acest text, vă invit să mai cițiți și:

Cum împarți spațiul atunci când ai o cameră și… doi copii

36 de lucruri pe care trebuie să le ai în casă după 30 de ani

Ce poți face în 50 de metri pătrați. 3 apartamente de senzație

Foto: Bosthlm.se

Share This Post!