Inspiratie. Bucataria „vie” de la Atelierul de Idei

Inspiration - DesignTherapy

Un interior modern si jucaus, descrie Atelierul de Idei proiectul de amenajare al unei bucatarii din Buftea.

„Cei trei membri ai familiei si-au aplecat atentia asupra constructiilor durabile si avantajelor permaculturii. Ca urmare, amenajarea propusa de noi foloseste materiale si culori naturale, caramida aparenta, dusumele din lemn, textile din in si nu numai„, explica provocarile acestei amenajari designerul Carla Popescu.

Chiar daca suprafata totala a locuintei are 148 mp, spatiul destinat bucatariei este unul restrans. De aceea, tot o provocare a fost si crearea a cat mai multe spatii de depozitare, tinand insa cont de necesitatile fiecarui membru al familiei. Astfel au aparut rafturile suspendate pentru rasaduri si  dulapul pentru deshidrator.

 

Ce ne place foarte mult este faptul ca frigiderul nu este vizibil, fiind mascat intr-un corp de mobilier cu fronturile cu aspect de tabla de scris.

 

De asemenea, micile accente de culoare, regasite in accesorii sau in insertiile mobilierului de bucatarie dau viata ambientului. Proiectul a fost realizat in doua variante de accente de culori, cu galben si bleu pastel. Iata si variantele:

Voua care v-a placut mai mult?

PS: Atelierul-de-idei este proiectul a doua bune prietene  – Carla si Iulia – care activeaza in domeniul arhitecturii si designului de interior de mai bine de 7 ani. Proiectele lor emana acea joie de vivre pe care ne-o dorim cu totii, asa ca speram sa mai prezentam si alte idei ale Atelierului cat de curand.

Share This Post!