#Inspiration. Bijuterii cu design făcut de copii

Inspiration - DesignTherapy

De data aceasta vorbim despre un altfel de design. Însă la fel de spectaculos ca o amenajare aparte. Yasemin Erdin Tavukçu și Ozgur Karavit de la TasarimTakarim au avut geniala idee de a transforma desenele copiilor în bijuterii unicat pentru părinţi şi nu numai. Ce a ieşit? Vei fi uimit!

Cele două artiste din Turcia sunt la rândul lor mame, aşa că ele cunosc importanţa şi valoarea inestimată a unui desen făcut de copii pentru părinţi. Mai ales când acesta sugerează dragostea pentru părinţi sau înfăţişează întreaga familie. Aşa că artistele s-au gândit să imortalizeze minunatele creaţii în bijuterii care le reproduc întocmai. Evident, a ieşit o colecţie unicat care se măreşte pe zi ce trece, businessul având în continuare mare trecere în rândul părinţilor.

Iată câteva desene şi felul (minunat) în care acestea au fost transpuse în bijuterii:

Preferata mea:

tasarimtakarim10

0b3677a08c81e81a9080de35dc520b8b

Preţul pentru o bijuterie din argint personalizată după desenul copilului porneşte de la 250 de dolari.

Ideea desenelor copiilor transformate în obiecte reale nu este unică. De curând, şi Ikea a lansat o colecţie întreagă de jucării inspirate din desenele celor mici. Inclusiv un băieţel din România şi-a văzut visul cu ochii când desenul lui a devenit jucărie pe raft.

jucarii-de-plus-ikea

Fotografii: TasarimTakarim.com

Share This Post!