Ixxi sau cum să creezi o poveste pentru pereţii tăi

Inspiration - DesignTherapy

IXXI

Ştiţi moda pereţilor-galerie, despre care mulţi au zis că a apus? Adevărul este că nici pe departe. Cei mai mulţi dintre noi ne dorim un perete frumos decorat cu tablouri, nu doar de familie, ci şi poate citate motivaţionale sau imagini care ne sunt dragi. amintiri.  

Şi pentru că tot căutam ceva „altceva” care să ne acopere pereţii şi care să nu pară desuet, „last season” şi aşa mai departe, am ajuns departe, tocmai în Olanda. Aici am găsit brandul IXXI. Ei fac nişte „tablouri”, dar care nu sunt neapărat tablouri în sensul clasic al cuvântului. Îmi place ideea de a avea pe pereţi afişe supradimensionate, chiar postere stilizate, artă brută şi nu numai. Ei bine, IXXI este altceva.

În primul rând, IXXI este livrat într-o cutie minusculă, ceea ce-l face uşor de transportat, indiferent de dimensiuni. Apoi, IXXI nu este un tablou oarecare, ci mai degrabă un fel de puzzle. Vine cu un sistem propriu de montare, nu trebui să găureşti pereţii şi nici nu ai nevoie de un specialist care să te ajute. Este un sistem special, pe bază de conectori din plastic, care se montează în câteva minute.

Ce mi s-a părut foarte interesant este că poţi obţine o mulţime de forme. Şi poţi comanda propriul IXXI, doar urcând o imagine pe site. Practic îţi poţi personaliza tabloul.

Materialul din care este făcut acesta se curăţă uşor, nu se va umple de praf, şi este rezistent la umezeală şi căldură. Aşa că, în sfârşit, poţi să-ţi pui un tablou şi în bucătărie. Bine, nu este chiar un tablou. Este mult mai mult decât atât.

IXXI

În România, IXXI se găseşte doar la Design&After, un showroom dedicat designerilor mai mari sau mai mici care fac lucruri speciale.

Share This Post!