Kids rooms. Idei de decor, in sezonul reducerilor

Inspiration - DesignTherapy

Ca tot incepe sezonul reducerilor, va propun sa alocati un buget mai mare sau mai mic si unor schimbari in casa. Azi am aruncat un ochi in cateva magazine de home&deco de la noi – The Home, Zara, Ikea si H&M – si anume la sectiunile dedicate copiilor. Iata ce am gasit:

  1. The Home 

Aici gasim obiecte de decor deosebite, cum ar fi aceasta etajera formata din casute de la Bloomingville. De asemenea, mi-a placut tare mult si fotoliul de la House Doctor, pentru care insa aveti nevoie de un buget mai generos. Practica mi se pare cutia pentru jucarii pe roti, tot de la Bloomingville.

2. H&M Home

H&M a adus si in Romania divizia Home si bine a facut. Nu avem de ales intre multe obiecte de decor dedicate copiilor, insa sunt cateva in care merita sa investesti, mai ales ca investitia este minima: cosuri pentru jucarii, lenjerie sau proasoape. Raportul calitate/pret este foarte bun.

3. Zara Home for Kids

Recunosc, este unul dintre magazinele in care pot pierde foarte mult timp. Organizatoarele, vesela sau corpurile de iluminat, ramele foto, cu toatele isi pot gasi loc intr-un decor dedicat copilului, indiferent de varsta.

4. Ikea

Dintr-un astfel de periplu nu putea sa lipseasca Ikea 🙂 Sunt fan oglinda cu buzunare sau covorul cu leduri. Daca spatiul va permite, cortul e pprilej de distractie si povesti cu copilul vostru.

 

Share This Post!

2 Comments

  • Little Princess. 35 de idei pentru camere de fetite martie 8, 2016 at 8:13 am

    […] In cazul in care cautati lucruri frumoase si deosebite pentru camera celui mic, aveti si aici o lista de furnizori: Kids rooms. Idei de decor, in sezonul reducerilor […]

  • Camera copilului. Altfel februarie 18, 2016 at 11:49 am

    […] Despre reduceri la obiecte de mobilier si accesorii pentru camera copilului am mai scris aici: Kids Room. Idei de decor in sezonul reducerilor. […]