Let’s live in style! Un duplex superb, în stil industrial

Inspiration - DesignTherapy

Un duplex de 250 mp poate fi un vis devenit realitate. Eu, una, sunt fascinată de acest spaţiu. Plecând de la bucătăria din mansardă şi până la livingul confortabil şi dormitoarele cu puternice accente de stil industrial, întregul spaţiu este creat pentru a te face să te îndrăgosteşti iremediabil. 

amenajare-stil-industrial-design-interior-5

Spaţiul este împărţit între zona de dining şi cea de relaxare, de living. Mobilierul este redus la minimum, nu vedem detalii inutile în acest duplex. Lângă masa de dining un detaliu mi-a atras atenţia. Abajurul lampadarului ce imită un pled croşetat – plăcută imagine de acasă, o sugestie de comfort priceless.

amenajare-stil-industrial-design-interior-4

amenajare-stil-industrial-design-interior-2

Colţul meu preferat este fix acesta:

amenajare-stil-industrial-design-interior-1

Altfel, putem observa că s-a păstrat un vocabular cromatic în tonuri neutre, iar eu aş adăuga că podeaua din lemn dă un farmec aparte amenajării. Să reţinem că aici, în această zonă, avem finisaje fine, până la cel mai mic detaliu.

amenajare-stil-industrial-design-interior-3

De remarcat bucătăria. Spaţioasă, ultradotată şi modernă. Deja în zona de luat masa încep să se simtă influenţele industriale.

amenajare-stil-industrial-design-interior-10

amenajare-stil-industrial-design-interior

Pereţii nu mai sunt atât de fin finisaţi, materialele capătă o altă textură, blatul mesei este o dovadă vie a faptului că neconvenţionalul poate da un aer aparte unei amenajări.

Dormitoare în cel mai pur stil industrial

Şi aerul raw al acestui decor continuă şi în dormitoare, unde găsim inclusiv pereţi de cărămidă, lăsaţi să respire, la răscruce cu tencuiala parcă uitată aşa, neterminată.

amenajare-stil-industrial-design-interior-6

Întodeauna mi s-a părut reuşită reconversia pieselor de mobilier. Şi întotdeauna o noptieră poate fi înlocuită cu succes de altceva. De data aceasta de un side table din fier forjat care merge de minune cu tabloul sprijinit aproape neglijent de perete şi cu sistemul de iluminat în stil industrial. Joaca aceasta cu înălţimile dă un aer special dormitorului matrimonial.

amenajare-stil-industrial-design-interior-8

Acelaşi stil minimalist în alegerea mobilierului, aceeaşi podea perfectă.

amenajare-stil-industrial-design-interior-7

Baia este la rândul ei o împreunare perfectă a două stiluri, a două texturi atât de diferite. Lemnul conferă un aer cosy, de acasă. Îmi place mult ce vrea să transmită această  amenajare. Sper că şi vouă!

Foto: designtherapy.se

 

Share This Post!