#DesignDeObiect. O masă de toaletă pentru fete boeme

Inspiration - DesignTherapy

În urmă cu câţiva ani, am văzut în premieră acest Make Up Şevalet. Era expus la o gala unei competiţii de design de interior. Mi-a plăcut şi pentru o clipă mi-aş fi dorit să fiu genul de persoană pentru care ritualul de frumuseţe e un must astfel încât să nu mă machiez pe fugă la oglinda de pe hol, ci pe îndelete cu toate pomezile înşirate în faţă. Chiar dacă eu nu sunt aşa, nu înseamnă că acest obiect superb nu merită să îşi găsească locul în casa ta. 

În primul rând, Make Up Şevaletul semnat de Alina Ilie este o bijuterie în sine. Este gândit în cel mai mic detaliu şi, de la prototip până acum se vede că a fost mereu îmbunătăţit. Îmi place combinaţia de tonuri neutre, dar şi funcţionalitatea designului. Îmi place că este o piesă de mobilier sofisticată, dar versatilă. Se potriveşte aproape în orice tip de amenajare, stilul său curat fiind uşor adaptabil. În plus, nu ocupă mult spaţiu, deşi dă dovadă că poate ascunde o mulţime de ustensile atât de necesare sexului frumos.

„Proiectul meu se adresează în special femeilor, celor care vor să-şi amenajeze propiul lor colţ intim, dar care nu dispun totuşi de un spaţiu foarte generos în casă. De aceea am mers pe forma de şevalet – este mult mai uşor de încadrat în orice amenajare. Iar combinaţia de design şic, modern, cu lemn aduce un element diferenţiator faţă de produse similare de pe piaţă. Toate mesele noastre de toaletă vor avea şi ilumniare în oglindă pentru că ştiu cât de importantă este lumina atunci când aplici un machiaj”, mi-a spus Alina despre proiectul ei, pe care îl găsiţi şi pe platforma Startarium.

cavalaisser-25

Dacă v-a convins (şi eu zic că are toate şansele să o facă), Make Up Şevaletul îl puteţi găsi la Dizainăr, la preţul de 4200 de lei. Alina îşi doreşte să obţină o finanţare care să îi permită să scadă preţul de producţie şi astfel să devină un produs mai accesibil. Eu spun că doar ideea în sine valorează atât, dar nu mă ocup de planul ei de business… 🙂

Unde se potriveşte?

Aş mai avea de spus un lucru: văd acest şevalet atât în amenajări rezidenţiale, cât şi în studiourile make-up artiştilor de top, care preţuiesc întreaga experienţă a muncii lor, nu doar rezultatul în sine. Make Up Şevaletul îşi poate găsi locul şi în saloane de lux, dar şi în camere de hotel de cinci stele. Eu abia aştept să-l văd în cât mai multe locuri!

design de obiect alina ilie

PS: Până pe 14 decembrie poţi găsi Make Up Şevaletul la preţuri speciale, dacă sprijini ideea Alinei, aici.

Share This Post!